Adrian Cuculis îl dă în judecată pe Nicuşor Dan după ce şobolanii i-au ros cablurile de la maşină: „Deratizarea Bucureştiului s-a făcut la mişto”

Adrian Cuculis este dispus să-l de în judecată pe Nicuşor Dan după ce şoarecii i-au ros cablurile de la maşină. Avocatul susţine că deratizarea în Bucureşti a fost făcută "la mişto" şi că şobolanii încă aleargă pe străzile din Capitală.

06 iul. 2021, 13:20
Adrian Cuculis îl dă în judecată pe Nicuşor Dan după ce şobolanii i-au ros cablurile de la maşină: „Deratizarea Bucureştiului s-a făcut la mişto”
Adrian Cuculis îl dă în judecată pe Nicuşor Dan după ce şobolanii i-au ros cablurile de la maşină: "Deratizarea Bucureştiului s-a făcut la mişto"

Adrian Cuculis vrea să-l dea în judecată pe Nicuşor Dan după ce şobolanii i-au ros cureaua alternatorului de la maşină. Avocatul este revoltat şi spune că deratizarea a fost făcută „la mişto”.

Adrian Cuculis vrea să-l dea în judecată pe Nicuşor Dan

Citeşte şi Bucureştiul, victima invaziei de şobolani. Haosul continuă în centrul oraşului: Au ros cablurile şi au lăsat semafoarele fără curent

„Dragă Primar General Nicuşor Dan ! Să ştii că îmi parchez maşina regulamentar în locul de parcare pe care îl plătesc la ADP, având în vedere că pe raza sectorului unde locuiesc, ne călcăm în picioare şi în roţi.

În fine, trecând peste asta, am aflat de dată recentă, ca deratizarea Bucureştiului s-a facut fix la ‘mişto’, exact aşa cum s-a făcut şi dezinfectarea spitalelor cu Hexipharma.

Ţin să-ţi aduc spre ştiinţă, că intenţionez să te dau în judecată fiindcă şobolanii care aleargă pe străzi, mi-au mâncat cureaua la alternatorul de la maşină şi am fost nevoit să mă car cu platforma până la reprezentanţă pentru a se constata că defecţiunea tehnică e mai degrabă biologică.

Constatarea este facută pe bază de proprii simţuri de către mecanicul care s-a şi apucat de înlocuirea acelei curele.

Hai să ne fie măcar un pic ruşine”, a scris avocatul pe pagina de Facebook.

Prefectul Capitalei atrage atenţia despre şobolanii din centrul Bucureştiului.

„Din cauza nefinantarii uneia dintre companiile municipale, s-a ajuns în această situație, pentru că a intervenit o întârziere de câteva luni în programul de deratizare și dezinsecție. Știu că programul de deratizare a început în jur de 7 iunie, și există un plan foarte clar, dar fiind întârzierea inițială, va mai dura câteva luni până când lucrurile vor intra în normal.

Eu țin legătura cu reprezentanții firmei de deratizare. Știu că programul pe care îl au în desfășurare este eficient și am încredere că se va rezolva problema în timp destul de scurt”, a declarat recent prefectul Capitalei.

Citeşte şi Premierul Florin Cîțu îi somează pe Nicușor Dan și pe primarii de sector: „Criza șobolanilor este o urgență!”