Adrian Enache s-a întâlnit cu Vladimir Putin: „Am plâns”. Cântărețul a rămas înmărmurit

Nu este o glumă. Adrian Enche se numără printre românii care nu au făcut vreodată politică, dar care au avut ocazia de a se întâlni cu Vladimir Putin. Momentul a fost emoționant, dar și haios. 

04 iul. 2022, 17:02
Adrian Enache s-a întâlnit cu Vladimir Putin: „Am plâns”. Cântărețul a rămas înmărmurit

Pe Adrian Enache l-a cuprins o puternică emoție la Moscova, după ce Aurelian Temișan l-a luat în râs. Interpretul piesei „Sunt Nebun După Femei!” a crezut că toată audiența de pe stadion s-a ridicat în picioare pentru el, nu cu ocazia Zilei Naționale și pentru Vladimir Putin.

„Am văzut titlurile pompoase pe care le-ați afișat pe ecran să creadă lumea că sunt acum la Kremlin și cânt acolo, nu este adevărat. Asta a fost ce a fost în 2015 și în 2014 când am luat primul titlu mondial la fotbal, la campionatul mondial de fotbal cu artiștii din toată lumea și pe vremea aia Putin făcea chestii frumoase, în sensul că organiza campionate mondiale de fotbal pentru artiști în vederea promovării, jocuri olimpice, în primii 6 ani am jucat la Soci și după care ne-am mutat la Moscova și după care în 2018 au organizat campionat mare de fotbal la Moscova, deci avea niște acțiuni foarte frumoase pe vremea aia.

Au avut campionatul mondial, ne-au premiat, au avut chiar de ziua mea, eu neștiind că ziua mea, 12 iunie, coincidea cu Ziua Națională a Rusiei, s-a ridicat tot stadionul în picioare, Temișan a făcut o glumă și a spus: ‘Pentru tine, uite cum te iubește poporul rus, de ziua ta s-au ridicat în picioare’. După aia am aflat, prima dată am luat-o și m-am emoționat, am căzut în genunchi, am plâns și după aia a intrat Putin…”, a declarat Adrian Enache la Realitatea Plus.

 

Adrian Enache, surprins de Vladimir Putin

 

Fostul jucător al Naționalei Artiștilor a povestit cum a fost întâlnirea cu Vladimir Putin. Fostul fotbalist de ocazie susține că președintele rus este destul de ciudat

„Avea foarte mulți oameni pe lângă el care aveau grijă să nu îi furăm ADN-ul, mă rog, cum se proceda la ei la nivel guvernamental, dar vreau să spun că la început, înaintea meciului de finală România-Brazilia, în 2014, au jucat politicienii și a jucat chiar Medvedev în echipa politicienilor, deci eram cu oameni politici pe teren, puteam să ne dăm mâna.

El era mai ciudat așa, dar, repet, atunci făcea lucruri frumoase pentru oameni. Acum e cu totul altceva, e chiar foarte rău ce se întâmplă și îmi pare rău că bănuiesc că va intra în istorie ca și Adolf Hitler”, a mai transmis Enache.