Adrian Enache, show la botezul nepoatei Maria Ilinca. Fiica artistului are o relaţie de patru ani cu băiatul lui Sorin Ovidiu Vîntu

Diana Enache, fiica lui Adrian Enache, și partenerul ei, Ionuț Vîntu, fiul lui Sorin Ovidiu Vîntu, au organizat o ceremonie de botez pentru fetița lor, Maria Ilinca. Evenimentul a avut loc pe 3 martie, iar la acesta au participat numeroși invitați, printre care și Aurelian Temișan, alături de soția sa, Monica Davidescu, și fiica lor.

05 mart. 2024, 10:14

Adrian Enache, show la botezul nepoatei Maria Ilinca. Ceremonia religioasă a avut loc la biserică, iar apoi invitații s-au reunit la un restaurant din zona de nord a Bucureștiului pentru a sărbători evenimentul. Diana Enache a purtat o rochie albă, cu un umăr gol și decolteu adânc, iar Ionuț Vîntu a optat pentru un costum elegant. Maria Ilinca a fost îmbrăcată într-o rochie albă, asortată cu mama ei, scrie Libertatea.

Printre momentele memorabile ale petrecerii s-a numărat și prestaţia artistică a bunicului Adrian Enache, care a adus o notă de emoție și bucurie evenimentului. De asemenea, Diana Enache a interpretat câteva melodii, demonstrându-și talentul artistic.

Diana Enache și Ionuț Vîntu sunt împreună de peste patru ani și au ales să-și sărbătorească legătura prin botezul fiicei lor. Cei doi au fost discreți în legătură cu relația lor, dar acum și-au făcut publică povestea de dragoste și au planuri de viitor împreună.

„Dacă nu am avea planuri în comun, nu ar rezista relația. Suntem foarte bine, mulțumesc lui Dumnezeu. Ne înțelegem foarte bine, ne completăm și simt că suntem pe aceeași lungime de undă, și asta cred eu că este cel mai important”, a spus Diana Enache.

Citeşte şi: Iuliana Marciuc a dezvăluit de câte ori l-a înșelat pe Adrian Enache. „Cel mai greu era de sărbători”

Aurelian Temișan a fost prezent la eveniment și a împărtășit momente din acea zi specială pe rețelele de socializare, exprimându-și urările de fericire: „Momente de fericire. Azi a fost creștinată Maria Ilinca, fata Dianei, nepoata lui Adrian Enache. Fericire multă îi dorim și sănătate, să poată duce tot frumosul din jurul ei”.