Iuliana Marciuc a dezvăluit de câte ori l-a înșelat pe Adrian Enache. „Cel mai greu era de sărbători”

Invitată în emisiunea „40 de întrebări cu Denise Rifai”, la Kanal D, Iuliana Marciuc a oferit răspunsuri la întrebări provocatoare, cu privire la experiențele și alegerile sale de-a lungul carierei și vieții personale.

29 ian. 2024, 14:39
Iuliana Marciuc a dezvăluit de câte ori l-a înșelat pe Adrian Enache. „Cel mai greu era de sărbători”
Motivul pentru care Iuliana Marciuc şi Adrian Enache s-au despărţit. "Fiecare a avut nevoie să se regăsească"

Iuliana Marciuc trăiește cu Adrian Enache de mulți ani, relația lor începând de pe vremea când artistul era căsătorit. Ea a vorbit despre viața de amantă, dezvăluind că cel mai greu era de sărbători, deoarece Enache era la familie, iar ea singură.

„Povestea mea este departe de a fi unică, am în jurul meu relaţii care se consuma într-o cameră, într-un cerc restrâns. În cazul nostru, era o relaţie publică. Exista suferinţă, dar felul în care fiecare gestiona aceasta situaţia, diminua această suferinţă. Cel mai greu era de sărbători, cel mai tare m-a durut faptul că de sărbători eram rupţi”, a spus partenera lui Adrian Enache, conform Playtech.

La emisiunea „40 de întrebări” realizată de Denise Rifai, la Kanal D, Iuliana Marciuc a vorbit și despre faptul că l-ar fi înșelat pe Adrian Enache cu un om de afaceri grec. „Depinde ce înseamnă a înșela. Nu, nu am înșelat de multe ori, în niciun caz. (…) Cu omul de afaceri grec a existat o poveste, într-adevăr, dar în nici un caz nu s-a finalizat, așa cum a relatat presa”, a mai spus Iuliana Marciuc.

Motivul pentru care Iuliana Marciuc şi Adrian Enache s-au despărţit. „Fiecare a avut nevoie să se regăsească”

Povestea de dragoste dintre Iuliana Marciuc și grecul Mihalis s-a consumat în 2009 și în urma ei Adrian Enache a decis să divorțeze pentru a nu o pierde pe aceasta.

Timp de 10 ani, cei doi ar fi trăit o poveste de iubire interzisă, căci amândoi erau căsătoriți cu alte persoane. Conform unor speculații, Iuliana Marciuc ar fi fost prietenă cu soția lui Adrian Enache. În acest context, Iuliana Marciuc a fost întrebată dacă și-a trădat vreodată o prietenă. Denise Rifai a specificat că, la mijlocul anilor 90, se scria în presă că „vă duceaţi des în casa lui Adrian Enache, ba chiar că eraţi prietenă cu soţia lui de atunci”.

Iuliana Marciuc

„Nu, nu am trădat pe nimeni! Nu îmi amintesc să fi rupt vreo prietenie”

În replică, Iuliana Marciuc a dezvăluit cum l-a cunoscut, de fapt, pe Adrian Enache. „Pentru mine, prietenia este extrem de importantă, am foarte mulţi prieteni adevăraţi, lucru cu care mă mândresc şi mă bucură asta.

Prietenia se întreţine, nu o cunoasteam pe soţia lui Adrian când l-am cunoscut pe el. S-a întâmplat la mare, atunci am vorbit prima oară cu el, nu fusesem la ei în casă, nu eram asociate, aşa cum spune presa. Lucrurile s-au întâmplat ulterior, este adevărat. Au fost nişte conjuncturi, dar prietenia înseamnă cu totul altceva.

Iuliana Marciuc a plecat în vacanță, dar fără Adrian Enache. De cine a fost însoțită prezentaoarea TV în sejurul de pe Coasta Amalfitană

Deci nu, nu am trădat pe nimeni! Nu îmi amintesc să fi rupt vreo prietenie, din contră. Am încercat mereu să aplanez conflictele, să comunic, să aflu ce s-a întâmplat. Cred în prietenia dintre femei când sunt asumate, când nu au o frustrare, când sunt la fel de frumoase în interior”, a spus Iuliana Marciuc, care a vorbit și despre suferința de a fi amantă, un statut pe care nu și l-ar fi dorit.

Adrian Enache și Iuliana Marciuc au o relație de mai mulți ani. Cu toate acestea, artistul a fost căsătorit timp de 20 de ani cu Corina, mama fiicei sale, Diana. Fosta soție a cântărețului a cerut divorțul după ce a aflat despre relația lui cu Iuliana Marciuc.

La rândul ei, Iuliana a fost căsătorită cu Remus Posea, de care a divorțat în 2002. După divorț, Iuliana Marciuc a început o relație cu cântărețul Adrian Enache, cu care s-a logodit la 6 iulie 2010. Pe 2 noiembrie 2005, moderatoarea a adus pe lume primul lor copil, David.