ADRIAN IOVAN, ultima postare pe Facebook: o fotografie cu fiul său

Adrian Iovan a murit în teribilul accident de avion din Munţii Apuseni. 

21 ian. 2014, 15:43
ADRIAN IOVAN, ultima postare pe Facebook: o fotografie cu fiul său

Adrian Iovan şi o studentă în anul V la Institutul de Medicină Militară din Bucureşti şi-au pierdut viaţadupă ce avionul de mici dimensiuni de tip BN2, la bordul căruia se afla un echipaj medical, a aterizat forţat, luni după-amiază, într-o zonă muntoasă accidentată, la peste 1.400 de metri altitudine, la graniţa judeţelor Cluj şi Alba. Unul dintre medicii din aeronavă a reuşi să sune la 112, la ora 16.16, anunţând incidentul. Cu câteva zile înainte de a muri, Adrian Iovan postase pe facebook un mesaj. 

ADRIAN IOVAN A MURIT

Ultimul mesaj, postat pe respectiva retea de socializare cu doar 24 de ore inaintea accidentului aviatic, este unul cat se poate de misogin, fiind preluat de la o prietena de-a lui.

„O femeie are nevoie de minim patru animale: un Jaguar in garaj, o vulpe la gat, un taur in pat si un bou care sa plateasca pentru toate astea”, a postat Adrian Iovan duminica seara, la ora 18:52, potrivit cancan.ro.

Penultima postare a faimosului pilot este o fotografie cu fiul lui, Albert, baietelul rezultat din mariajul cu creatoarea de moda Romanita Iovan. „Tunsoarea de azi”, a scris Adrian Iovan in dreptul pozei cu pricina.

Cont de solidaritate pe Facebook pentru Adrian Iovan: 1 like= respect 

De ce s-a prăbuşit avionul. Mărturia ŞOCANTĂ a unui supravieţuitor VIDEO