Adrian Marinescu, noi detalii despre starea de sănătate a actorului Alexandru Arşinel: Este dovada că dacă ne vaccinăm, facem o formă uşoară

Adrian Marinescu a declarat că Alexandru Arşinel este dovada clară că dacă ne vaccinăm împotriva coronavirusului, putem face o formă mai uşoară bolii. Medicul a precizat că actorul nu a avut nevoie de oxigen.

21 apr. 2021, 23:32
Adrian Marinescu, noi detalii despre starea de sănătate a actorului Alexandru Arşinel: Este dovada că dacă ne vaccinăm, facem o formă uşoară

Adrian Marinescu îi îndeamnă pe români să se vaccineze şi dă ca exemplu cazul actorului Alexandru Arşinel, care a făcut o formă mai uşoară a bolii după ce s-a vaccinat.

Adrian Marinescu: Alexandru Arşinel nu a avut nevoie de oxigen

Citeşte şi Alexandru Arşinel, venituri de 9.000 de lei pe lună: „Ar trebui să fiu felicitat”

„Cazul Arșinel este dovada că dacă ne vaccinăm, facem o formă ușoară. Probabilitatea este mai mică să mă infectez dacă m-am vaccinat, dar dacă o fac, e o formă ușoară. Nu a avut nevoie de oxigen (N.R. actorul Alexandru Arșinel).

Ne-am dori să fie un vaccin cu eficacitate 100%. Dar să nu uităm că vaccinul antigripal a avut o eficacitate între 40% și 60% în ultimul an înainte de pandemie“, a declarat medicul Adrian Marinescu, potrivit AlephNews. 

Reamintim că Alexandru Arșinel și soția lui s-au infectat cu coronavirus și au fost internați la spital, în ciuda faptului că sunt vaccinați anti-Covid, au respectat toate măsurile de protecție.

Actorul a mărturisit că în acest moment se simte bine.

“Ce să vă spun, noi suntem apărați totuși de vaccinul pe care l-am făcut. Noi am făcut vaccinurile amândouă, deci în mod normal gust, miros și alte treburi nu trebuie să apară în dialogul nostru. M-a luat puțină durere de cap, puțină temperatură și când spun puțină, chiar puțină. Și atunci copiii mei care au avut mi-au spus ”tată, trebuie să faci un test”, iar la test am ieșit că am covid”, a declarat Arşinel, potrivit stirileprotv.

Actorul a făcut un transplant de rinichi în 2013 și de atunci are certificat de handicap. Mai mult, în ultima vreme, el a declarat că obosește foarte repede, se mișcă greu și nu mai poate fi activ ca înainte, semn că vârsta începe să-și spună cuvântul.

Citeşte şi Panică în TVR, după ce Alexandru Arşinel s-a infectat cu COVID. Actorul, prezent într-o emisiune în care a refuzat să poarte mască