Adrian Minune dezvăluie adevăratul motiv pentru care soția lui nu a divorțat de el, deși a înșelat-o mai bine de 15 ani: „E cu capul pe umeri. Suntem egali”

Adrian Minune este unul dintre cei mai de succes maneliști din vechea generație. Dar nu este doar idolul iubitorilor de manele, ci și al multor femei. Nu puține sunt cele care și-ar dori să-l aibă lângă ele. Unele au și reușit acest lucru, în pofida faptului că artistul este împreună cu soția lui de mai bine de trei decenii.

19 feb. 2024, 18:37

Adrian Minune a avut două relații extraconjugale de răsunet. Una dintre ele a durat nici mai mult, nici mai puțin de 15 ani. După ce a încheiat această relație longevivă, Adrian nu a revenit la sentimente mai bune față de statutul său de bărbat însurat.

Adrian Minune dezvăluie adevăratul motiv pentru care soția lui nu a divorțat de el, deși știa de aventurile lui extraconjugale

Așa că a continuat să-și înșele soția. O altă relație extraconjugală de răsunet a manelistului a fost cu o adolescentă de 17 ani care a și apărut în unul dintre videoclipurile sale. Nici de această relație soția lui nu a fost străină. Nici nu avea cum. Avea un soț celebru, iar presa vuia la orice pas greșit făcea orice vedetă.

Cu toate astea, Cati a răbdat și nu a băgat divorț. Se pare că motivul pentru care nu a făcut-o au fost… copiii. Iar Adrian Minune nu a putut decât să-i admire înțelepciunea și să-i fie recunoscător că a ținut familia unită și că le-a dat o educație exemplară copiilor.

Citeste si Karmen Minune, afectată de absența tatălui în copilărie. Adrian Minune era tot timpul plecat la cântări: „Când iubești o persoană și nu o ai, parcă mai tare vrei să o impresionezi”

Nu mi-a cerut niciodată să divorțez pentru că e cu capul pe umeri. Orice bărbat mai greșește. Nu eu sunt cocoșul, iar ea găina, în casă suntem egali. Educația copiilor este datorită ei, pentru că nu și-a lăsat bărbatul până acum și pentru tot ce a făcut pentru familie”, a spus Adrian Minune în emisiunea „40 de întrebări cu Denise Rifai„.

Cum menține Adrian Minune flacăra aprinsă în cuplu

Dar aventurile manelistului sunt de domeniul trecutului. În prezent, este trup și suflet pentru soția lui. Și are și un secret pentru a menține aprinsă flacăra iubirii în cuplu.

Suntem de atâția ani împreună și de fiecare dată facem dragoste cu altă plăcere. Și pentru cei care vor să iubească cu adevărat, trebuie să încerce la trei zile altceva. Am 30 și ceva de ani de când sunt cu ea și de fiecare dată suntem altfel„, a mai spus artistul în emisiunea moderată de Denise Rifai.

Adrian Minune și Cati Simionescu s-au cunoscut pe vremea când artistul avea doar 13 ani. Soția lui este fiica verişoarei bunicii cântărețului. Împreună au trei copii – Karmen, Adriana și Adrian jr – și totți trei calcă pe urmele tatălui lor în ceea ce privește cariera.

Citeste si Adrian Minune, asaltat de străinii din vacanță! Deși nu îl cunoștea nimeni, toți au vrut poze cu regele manelelor