Karmen Minune, afectată de absența tatălui în copilărie. Adrian Minune era tot timpul plecat la cântări: „Când iubești o persoană și nu o ai, parcă mai tare vrei să o impresionezi”

Karmen Minune a dezvăluit cât de mult a fost afectată de lipsa lui Adrian Minune în copilăria ei. Tatăl ei era destul de strict cu ea, chiar dacă se vedeau rar.

14 feb. 2024, 12:42
Karmen Minune, afectată de absența tatălui în copilărie. Adrian Minune era tot timpul plecat la cântări: „Când iubești o persoană și nu o ai, parcă mai tare vrei să o impresionezi”
Cât a suferit Karmen Minune din cauza absenței tatălui

Karmen Minune este apreciată de mulți români și, de când a apărut pentru prima dată în lumina reflectoarelor, vedeta a reușit să adune mulți fani, care îi sunt alături la orice pas. Prezentă în emisiunea „În Oglindă” moderată de Mihai Ghiță, fiica lui Adrian Minune a dezvăluit că își dorea să fie permanent în atenția tatălui ei, chiar dacă acesta nu a fost lângă ea în copilărie.

„Orice copil își dorește ca tatăl să fie lângă ea. În copilărie nu am stat cu tata la masă, mai mult stăm acum. Tata era dur cu mine, strict, scurt în cuvinte. Când mă certa, zicea doar „Karmen” și atunci mi se înmuiau picioarele, mi se făcea rău. Duritatea lui venea din dorința de a fi prezent.

Citește și: Karmen Minune, despre coșmarul trăit după ce mama sa a suferit un accident vascular: „I-au căzut ochiul și gura. Practic toți mușchii au paralizat”

Am o dorință pentru atenția lui tata. Când iubești o persoană și nu o ai, parcă mai tare vrei să o impresionezi. Cred că de asta am pasiunea asta când vorbesc de tata. Până la urmă e tata”, a spus Karmen Minune.

Faptul că Adrian Minune i-a greșit de câteva ori soției lui e cunoscut, iar femeia i-a iertat totul. Karmen Minune a dezvăluit cum au reușit părinții ei să treacă peste aceste greutăți.

„Cum să înțelegi tu sacrificiul pe care l-a făcut mama? Ei bine, are o putere dată de la Dumnezeu, altfel nu-mi explic. Eu sunt femeie, soție și mamă și în momentul de față nu pot să-mi explic cum mama a făcut anumite lucruri. Eu, în copilăria mea, pentru că au fost și momente în care am văzut ce se întâmpla în afara casei, îi spuneam lu’ mama: ‘Dar de ce mai stai? De ce plângi și ești supărată? Hai să plecăm noi două!’.

Citește și: Ce vrea să se facă nepoata lui Adi Minune când va fi mare. Karmen Minune a rămas uimită. „Știi că trebuie să mergi la foarte multă școală”

Încerca să mă excludă din povestea asta și să-mi creeze din nou o povestea a mea, aia frumoasă în capul meu. Totul din iubire față de tata. Tot ce a făcut mama. E adevărat, ne-a iubit și pe noi și ne iubește extraordinar de mult, dar cred că îl iubește mai mult pe tata. Pentru că n-ai cum, indiferent de ce-ți face un om, la un moment dat tot zici ceva rău de el”, a povestit Karmen.