Adrian Minune, dezvăluiri emoționante. Care a fost cel mai dificil moment din viața artistului și cum a reușit să-l depășească. „M-am reinventat. Mi-am schimbat modul de viață”

Adrian Minune a dezvăluit care a fost cel mai dificil moment din viața lui și cum a reușit să treacă peste și să se refacă.

12 mai 2023, 20:59
Adrian Minune, dezvăluiri emoționante. Care a fost cel mai dificil moment din viața artistului și cum a reușit să-l depășească. „M-am reinventat. Mi-am schimbat modul de viață”

Adrian Minune a mărturisit că cel mai greu a fost momentul în care soția lui a avut grave probleme de sănătate. „Cel mai greu… în afară de atunci când pleacă cineva din lumea asta, a fost atunci când soția mea a avut probleme grave de sănătate. Atunci a fost cel mai greu moment din viața mea.”, a mai specificat manelistul.

Aceea a fost experiența care i-a schimbat complet percepția despre viață și a realizat că familia este cel mai preț lucru pe care-l are.

Citește și Florin Salam, Adrian Minune şi Vali Vijelie construiesc cartiere de lux. Topul maneliştilor cu milioane de euro investite în imobiliare

Cum a trecut Adrian Minune pentru cel mai greu moment din viața lui

Manelistul a renunțat apoi la toate obiceiurile nocive pe care le avea, iar aici intră inclusiv consumul de alcool și consumul de alimente nesănătoase.

„M-am reinventat. Am întinerit cu câțiva ani pentru că mi-am schimbat modul de viață, am renunțat la unii prieteni, la unele brigăzi, asta nu înseamnă că de tot. Sunt prietenii mei și acum, dar ajungând la vârstă de 50 de ani am vrut să dau importanță mai mult familiei.

Am devenit și mai familist decât până acum. Dorm mai mult, nu mai beau de mult timp, am grijă la ce mănânc, s-au dus și ridurile și nu m-am gândit la competiție. Eu concurez doar cu mine.”, a declarat Adrian minune.

Citește și Adrian Minune, prima declaraţie de pe patul de spital. Care este starea reală de sănătate a celebrului manelist

Adrian Minune a mai spus că oboseala acumulat în ultimii ani l-a afectat foarte mult, iar acum când are timp liber preferă să-l petreacă dormind. „Puterea o găsesc în somn. Atunci când dormi, te refaci.”, a precizat el.