Adrian Minune, Florin Salam şi Brigitte Sfăt, amenzi uriaşe pentru chefuri cu zeci de persoane

Weekendul de sfârşit de lună februarie a fost unul cu multe amenzi pentru vedetele noastre. După Selly, care şi-a aniversat cei 20 de ani înconjurat de zeci de prieteni, pe ritmuri de manele şi cu şampanie scumpă, au urmat Adrian Minune, Florin Salam şi Brigitte Sfăt.

01 mart. 2021, 11:14
Adrian Minune, Florin Salam şi Brigitte Sfăt, amenzi uriaşe pentru chefuri cu zeci de persoane

Adrian Minune, Florin Salam şi Brigitte Sfăt, amenzi uriaşe pentru participarea la petreceri fără respectarea distanţării fizice. Selly fost amendat cu 15.000 de lei, după ce a organizat o petrecere cu mai mult de 20 de persoane iar polițiștii s-au autosesizat, după ce au văzut mai multe filmuleţe realizate la petrecere, postate pe reţelele sociale.

Adrian Minune, Florin Salam şi Brigitte Sfăt, amenzi uriaşe pentru chefuri cu zeci de persoane

Pentru unele vedete, se pare că măsurile nu există sau, cel puțin, sunt lipsite de importanţă. Nume cunoscute din showbiz au fost surprinse în ultimele zile, și amendate, la petreceri cu sute de persoane. Tot în weekend-ul abia încheiat, poliţiştii au depistat un alt eveniment la care au participat peste 200 de persoane, printre care Brigitte Sfăt, Adrian Minune și Florin Salam. Cu toții s-au ales cu sancțiuni pentru nerespectarea normele de protecție sanitară.

Selly, chef cu zeci de persoane, băutură şi manele în plină pandemie! Tzancă Uraganu i-a cântat până dimineaţă

Deşi ne aflăm în plină pandemie, vloggerul a organizat mare chef cu prilejul împlinirii a 20 de ani. La petrecere au participat zeci de persoane. Toţi membrii 5Gang au petrecut alături de Andrei Şelaru, alias Selly.

Invitaţi de onoare au fost nimeni alţii decât celebrii manelişi Tzancă Uraganu şi Costel Biju, care i-au făcut lui Selly dedicaţie după dedicaţie.

„La mulţi ani pentru Selly al nostru„, a spus Tzancă înainte de a începe să cânte melodia „Sunt Johnny Nebunu”, melodie care a fost pe placul lui Selly şi a întregii audienţe. Cu paharul în mână, cunoscutul vlogger a dansat pe ritmurile celebrei manele a lui Tzancă. Momentul a fost imortalizat de mai mulţi invitaţi la petrecere, apoi postat pe TikTok.

Citeste si Selly a fost amendat de Poliţie după ce şi-a sărbătorit ziua de naştere cu manele şi băutură în plină pandemie COVID

Voia bună de la petrecere a fost întreţinută cu multă şampanie scumpă.

Andrei Şelaru s-a remarcat nu doar prin vloggurile care au mii de urmăritori, dar şi prin faptul că, după ce a luat Bacul cu note foarte mari, a declarat public că îşi doreşte să reformeze educaţia din România. La acel moment, a intrat în dizgratia anumitor specialiști din educație, după ce a dezvăluit într-un material că sistemul de învățământ din România nu îi pregătește pe tineri pentru viață.

Acum, însă, pare să se abată de la principiile lui, organizând, în plină pandemie, petreceri cu manele si bautura scumpa, fără respectarea niciunei norme sanitare.