Adrian Minune, jefuit în plină zi! Ce mesaj a transmis manelistul hoțului! “Oprește banii și cu asta basta”

Cunoscutul manelist a devenit recent victima hoților. Adrian Minune a fost jefuit ziua în amiaza mare. Artistul a povestit întâmplarea pe pagina sa de YouTube și a transmis un mesaj celui care l-a jefuit.

03 mart. 2022, 21:06
Adrian Minune, jefuit în plină zi! Ce mesaj a transmis manelistul hoțului! “Oprește banii și cu asta basta”

Într-un video postat pe YouTube, manelistul a povestit internauților că a fost jefuit în timp ce se afla într-un renumit local din zona Decebal a Capitalei.

Adrian Minune, jefuit în plină zi!

CITEȘTE ȘI: Momente dramatice în familia lui Adrian Minune. Karmen, anunț disperat: „Nu mulți oameni scapă. E vorba despre un anevrism!”

La ieșirea din local, Adrian Minune a constatat că din mașina sa lipseau două telefoane, dar și suma de 2.400 de euro. Adrian Minune a dezvăluit cele petrecute și a adresat și un mesaj celui care l-a jefuit. Manelistul i-a transmis hoțului că poate păstra suma de bani, însă îl roagă să îi înapoieze telefoanele și ochelarii pe care i-a luat.

CITEȘTE ȘI: Câte clase are, de fapt, Adrian Minune. Manelistul a dezvăluit adevăratul motiv pentru care a fost nevoit să renunțe la studii

„Bravo, băiatul meu, Ești un hoț profesionist. Eu mă duc acum la restaurant și aștept. Că dacă voiam să te bag la pușcărie, ceea ce mie nu îmi place, scriam până acum, dar nu e nevoie să scriu. Oprește banii și cu asta basta. Ai ce să faci cu banii ăia. Stau trei ore la restaurant, adu-mi telefoanele…Dacă nu vrei tu, trimite-o pe maică-ta sau trimite un prieten, pune-i pe un taxi. Trei ore te aștept”, a spus Adrian Minune, în clipul postat pe YouTube.

nbsp;