Câte clase are, de fapt, Adrian Minune. Manelistul a dezvăluit adevăratul motiv pentru care a fost nevoit să renunțe la studii

Adrian Minune este unul dintre cei mai apreciați maneliști de la noi. Are o mulțime de fani, atât în România, cât și în afară, însă puțini dintre ei știu ce studii are celebrul artist.

18 oct. 2021, 15:33
Câte clase are, de fapt, Adrian Minune. Manelistul a dezvăluit adevăratul motiv pentru care a fost nevoit să renunțe la studii

Adrian Minune a povestit totul despre cariera sa și talentul descoperit încă din copilărie, studiile sale, dar și greutățile prin care a trecut.

A început să cânte încă de la vârstă foarte fragedă, de când era elev. A învățat la o școală din Colentina, iar profesorii i-au remarcat talentul încă de când avea șase ani. Prima dată când a cântat în fața colegilor săi de clasă a ales o melodie de-a lui Tudor Gheorghe.

„Am ieșit în fața clasei și am cântat o melodie de a lui Tudor Gheorghe, intitulata „Acolo este țara mea’. Am fost aplaudat îndelung de toți colegii mei… Deci la doar 6 anișori s-a descoperit că am aptitudini muzicale’, a declarat Adrian Minune într-un interviu, conform Cancan.

Muzica l-a ajutat să-și câștige singur banii și a renunțat la orice pentru pasiunea sa. Participa la toate evenimentele școlare, toate banchetele ca solist. Apoi bunicii săi, din familie de lăutari, l-au dat să facă lecții de muzică și i-au cumpărat acordeon.

Și cu școala se înțelegea bine, însă Adrian Minune nu a reușit să termine liceul din cauza situației financiare. A renunțat la studii în clasa a IX-a, însă a continuat cu muzica care îi asigura un venit.

Adrian Minune a mărturisit că făcea naveta în fiecare zi la școala generală din Colentina, câte 25 de kilometri pe zi, dus-întors. Se deplasa pe o bicicletă și a recunoscut că aceasta era furată, pentru că nu avea bani să-și poartă cumpăra una.

„Greul vieţii m-a motivat să copilăresc mai puţin. Și totuşi am o grămadă de amintiri plăcute. Zilnic făceam naveta la şcoala generală, în Colentina (25 kilometri pe zi, dus-întors), călare pe un Pegas. Recunosc, bicicleta era una furată, n-aveam bani să-mi permit una! Mai toţi la vârsta aceea furau, nu ne dădeam seama! Am învăţat bine. Ba chiar am ajuns la concursul ‘Cântarea României’ în 1988 finalist pe municipiu”, a mai transmis artistul.

Citește și Încă o lovitură pentru Gabriela Cristea după ce a aflat că are COVID: „Am sunat la Ambulanță”

Citește și Liviu Vârciu, amintiri din epoca de glorie a trupei L.A.: „Făceam 10.000 de dolari. Mi-am dat albumul pe o ladă cu gin”