Fane Văncică îi declară război lui Adrian Minune. Ce mesaj îi transmite cumătrului său: „Nu te înjur că mi-e rușine”

Fane Văncică îi declară război lui Adrian Minune. Interlopul a izbucnit recent pe rețelele de socializare şi i-a transmis un mesaj manelistului, care este cumătrul său, în care îşi exprimă dezamăgirea faţă de el.

26 aug. 2022, 23:13
Fane Văncică îi declară război lui Adrian Minune. Ce mesaj îi transmite cumătrului său: „Nu te înjur că mi-e rușine”
Fane Văncică îi declară război lui Adrian Minune

Fane Văncică îi declară război lui Adrian Minune. Cei doi aveau o relație extrem de strânsă și de specială, asta până când manelistul l-a dezamăgit pe cumătrul său. Zilele trecute, Fane Vancică a organizat un eveniment spectaculos, în ziua în care fiica lui, Francesca, a împlinit frumoasa vârstă de 18 ani.

Citeşte şi: Adi Minune şi Cati Simionescu, momente impresionante. Îmbrăţişări şi râuri de lacrimi după momentele de cumpănă pe care le-au traversat în ultimele luni

Fane Văncică îi declară război lui Adrian Minune

De la petrecerea pe lux și opulență a lipsit chiar Adrian Minune. Acest lucru l-a enervat teribil pe controversatul om de afaceri, care a avut doar cuvinte dure la adresa manelistului. ”Să-ți fie rușine că eu ți-am respectat copiii, nu te înjur că mi-e rușine de Cati, mi-e rușine de copiii tăi, mi-e rușine de familia ta, de finii tăi, de toată familia noastră, că noi suntem familie, dar fata mea nu ți-a făcut niciodată nimic. Eu când îl văd pe băiatul tău îl pup și îl iubesc și îi iau mâinile și i le pup. Dacă tu consideri că am greșit eu cu ceva, iartă-mă pe mine, Adriane”, a spus Fane Vancică.

De asemenea, unul dintre internauți i-a spus controversatului om de afaceri că ar trebui să îl ierte pe Adrian Minune pentru că de data aceasta a lipsit de la eveniment și că manelistul ar putea să se revanșeze atunci când va fi majoratul fiului lui Fane Vancică. Acesta nici nu a dorit să audă acest lucru.

Mi-e rușine de rușinea ta, să moară familia mea, Adriane, de nu mi-e rușine de rușinea ta. Adriane, să-ți fie rușine, tată, tu te bazezi încontinuu, stânga-dreapta, până mă enervez o dată, dau cu tine de pământ, glumesc, mă, și eu… Se duc la poliție, ăștia, una-două fug la poliție”, a mai spus Fane Vancică.

@nazgul19915 #fanevancica #fyp #viral #foryou #romania #adrianminune ♬ sunet original – Interlopi si mafioți