Adrian Minune, primele dezvăluiri despre momentele de cumpănă pe care le-a trăit: „Era să dau colțul pe bune”

Adrian Minune a vorbit despre problemele de sănătate cu care s-a confruntat și despre cum toate aceste clipe de coșmar i-au schimbat viața. Celebrul manelist și-a modificat total rutina.

05 mai 2023, 10:49
Adrian Minune, primele dezvăluiri despre momentele de cumpănă pe care le-a trăit: „Era să dau colțul pe bune”

Adrian Minune a povestit totul despre problemele uriașe cu care s-a con fruntat în ultima perioadă din cauza sănătății. Manelistul a fost invitat la emisiunea lui Cristi Brancu de la Prima TV, alături de întreaga sa familie. Acesta a mărtuisit că timpul și, mai ales, credința l-au ajutat să treacă peste calvarul trăit.

Citește și: Adrian Minune, prima declaraţie de pe patul de spital. Care este starea reală de sănătate a celebrului manelist

„Mai mult decât Dumnezeu nu se poate altceva. Ne-a ajutat în cele mai multe clipe, în cele mai grele clipe! Și eu, cât de curând, acum o lună și vreo 2 zile, o lună și o săptămână, am avut o problemă  dar nu aș vrea să vorbesc pentru că eu am fost în Turcia și am făcut o intervenție și mi-a dăunat mai târziu, peste 6 luni de zile, chiar am fost și la televizor…și nu vreau să vorbesc de nimeni, deloc.”, a declarat Adrian Minune, la Prima TV.

Acesta a mulțumit lui Dumnezeu pentru faptul că l-a ajutat să depășească această cumpănă. Mai mult, acesta a dezvăluit că a sărbătorit recuperarea în Spania alături de familie la o partidă de pescuit.

„A fost ok, mi-am revenit, era să dau colțul pe bune dar sunt bine,  mulțumesc lui Dumnezeu. După ce am ieșit din spital am fost în Marbella, ne-am simțit bine, vacanță, frumos! Ieri am fost la pește, a fost și Sofi  (n.r.: nepoata, fiica lui Karmen), a prins doi pești…”, a povestit Adrian Minune.

Dat fiind că a fost pus față în față cu un moment atât de dur, acesta a realizat cât de important este să petreacă mai mult timp cu familia și cu cei dragi.

„De o lună și ceva Dumnezeu mi-a dat o nouă viață. M-am reinventat, am renăscut! Am terminat cu alte vicii, adică cu băutura, cu șprițurile, să stau până mai târziu. Stau lângă copiii mei mult mai mult. Mă trezesc la 7 dimineața, chiar dacă vin la 5. Eu până la ora 12 am făcut foarte multe chestii care pentru mine până acum au fost niște gusturi negustate!”, a mai transmis Adrian Minune, potrivit Click.

Adrian Minune a mărturisit că sunt multe lucruri pe care până acum nu le-a încercat și că vrea, de acum, să profite de viață așa cum se cuvine.

„Niște specialități pe care eu încă nu  am pus mâna pe ele. Acum le gust și îmi place. Când mă uit pe geam și văd că nu e lumină parcă îmi pare rău. Când s-a crăpat de zi, eu deja am făcut duș. M-am tras la față, sunt frumos, am scos piese noi. Am o poftă de viață încât nici nu îți închipui!”, a mărturisit Adrian Minune în emisiunea lui Cristi Brancu, potrivit sursei citate.

Clipele de coșmar trăite de Adrian Minune

Adrian Minune a împărtășit cu fanii săi de pe Instagram că s-a confrunyat cu o serie de probleme de sănătate. Medicii i-au găsit solistului un abces, după ce acesta a cântat trei zile la rând într-o locație unde era curent prea mare.

”Fac acest clip pentru fani, pentru prieteni, pentru cumetrii, dușmani, nu mai contează, pentru că toți îți sunt prieteni, până la proba contrarie. Sunt bine, îi mulțumesc lui Dumnezeu, mai aștept un singur rezultat și mâine seară o să fiu acasă. O să merg aici la noi, la Ștefănești. Vreau să le mulțumesc tuturor celor care m-au susținut, dar și cadrelor medicale și tuturor fanilor care au fost alături de mine. Problema mea a fost în felul următor: am cântat trei zile în același loc și am prins foarte mare curent.

De la acest curent s-a declanșat un abces, undeva în corp. A trebuit să stau pe antibiotice, chiar și acum sunt la perfuzii și o să ajung acasă să continui tratamentul cu antibiotice, pentru a se retrage acel abces. Sunt bine, îi mulțumesc lui Dumnezeu. Aveți grijă de voi. Vă iubește Adrian al vostru. Să aveți parte de bucurii și de fericire. ”, a spus Adrian Minune, într-un filmuleț publicat pe rețelele de socializare, în urmă cu ceva timp.

Citește și: Florin Salam, Adrian Minune şi Vali Vijelie construiesc cartiere de lux. Topul maneliştilor cu milioane de euro investite în imobiliare