Adrian Mititelu a ieșit din închisoare de Crăciun. Are o condamnare de 3 ANI pentru evaziune fiscală!

Adrian Mititelu, condamnat la trei ani de închisoare pentru evaziune fiscală la transferul fotbalistului Mihai Costea la Steaua, a primit liber de Crăciun.

25 dec. 2021, 12:45
Adrian Mititelu a ieșit din închisoare de Crăciun. Are o condamnare de 3 ANI pentru evaziune fiscală!

Adrian Mititelu a ieșit din închisoare de Crăciun. Penitenciarul Craiova i-a acordat câteva zile de permisie lui Adrian Mititelu pentru bună purtare, astfel că omul de afaceri va petrece în familie, anunţă Digi Sport.

Adrian Mititelu a ieșit din închisoare de Crăciun

Patronul echipei FC U Craiova tocmai a scăpat de un alt dosar, unde primise cinci ani cu executare în prima instanță. El a fost achitat și în vară are șanse mari să intre în comisia de eliberare. „ACHITAT DEFINITIV ÎN CELĂLALT DOSAR ÎN CARE PRIMISE 5 ANI CU EXECUTARE! În vară, tata o să intre în comisia de eliberare. Să aveți o zi frumoasă, dușmani”, a scris Adrian Mititelu Jr. pe Facebook.

Adrian Mititelu a fost achitat în dosarul în care primise cinci ani de închisoare. A fost acuzat de evaziune fiscală: fapta s-a prescris!

Adrian Mititelu Jr. a anunţat că este gata să o vândă echipa oricui, inclusiv celor care deţin marea rivală CS Universitatea Craiova. „Este o decizie definitivă și ireversibilă, vom vinde clubul de fotbal. Poate fi patron și Rotaru, și Lia Olguța Vasilescu, nu mă interesează, poate cumpăra oricine acest club! Din 2005 până în 2011, tatăl meu a investit 22 de milioane de euro în firma care a intrat în faliment. A mai cheltuit două milioane prin justiţie. Din 2017 am început din nămol, aşa cum ne ironizau cei de la CSU, din Liga a 4-a, în patru ani am reuşit să facem un lucru unic în România, să ajungem în Liga 1. Am investit 10 milioane de euro în această firmă pe care activează echipa FC U Craiova 1948, 6 milioane de euro în baza sportivă de la marginea oraşului, unde este în proporţie de 70 la sută gata şi vor mai fi învestiţi încă şase milioane de euro în următorii trei ani. Toată familia îmi este batjocorită, jignită şi hulită prin oraş”, a declarat Adrian Mititelu Jr.