Adrian Mititelu, convocat la DNA. Ce a declarat după AUDIERI

Adrian Mititelu, patronul Universităţii Craiova, grupare intrată în faliment, este audiat, marţi, la sediul DNA Bucureşti.

17 mart. 2015, 07:22
Adrian Mititelu, convocat la DNA. Ce a declarat după AUDIERI

Adrian Mititelu este implicat în mai multe procese. Mititelu este reclamant în procesul cu FRF legat de dezafilierea clubului său, dar şi de suspecta într-un caz de evaziune fiscală. De asemenea, Mititelu este martor în dosarele lui Aurel Solomon, fostul primar al Craiovei, şi al lui Cornel Penescu, fostul finananţator al lui FC Argeş.

O posibilă explicaţie pentru această vizită este plângerea pe care a depus-o Adrian Mititelu faţă de modul în care FRF a reziliat contractul cu Victor Piţurcă. Fostul selecţioner ar fi trebuit să plătească 500.000 de euro în momentul în care a plecat la Al Ittihad, dar Răzvan Burleanu a trecut până la urmă peste această clauză.

În sesizarea depusă la DNA de un grup de suporteri ai Universităţii, printre care se numără şi Adrian Mititelu, se spune că Răzvan Burleanu „şi-ar fi folosit autoritatea în scopul obţinerii de foloase necuvenite de către Victor Piţurcă”.

De asemenea, Mititelu a mai depus o plângere la DNA în cazul dezafilierii Universităţii Craiova. De această dată, sesizarea a fost făcută împotriva lui Mircea Sandu şi Dumitru Dragomir.

„Eu am venit pentru chestiuni mai vechi ale Universităţii Craiova şi prea multe nu am ce să vă spun acum. Ideea este să regăsim echipa, să o aducem înapoi în competiţie. Nu pot să vă spun mai multe, îmi pare rău! O zi bună!”, a declarat la ieşire Adrian Mititelu.