Adrian Mititelu, declaraţii incendiare la ieşirea din închisoare. „Am stat 20 de luni nevinovat!” VIDEO

Adrian Mititelu (54 de ani) a fost eliberat, miercuri, din închisoare, după ce a ispăşit un şi şapte luni din pedeapsa de trei ani primită pentru evaziune fiscală, într-un dosar referitor la transferul lui Mihai Costea de la U Craiova 1948 la Steaua, în 2011.

06 iul. 2022, 17:05
Adrian Mititelu, declaraţii incendiare la ieşirea din închisoare. „Am stat 20 de luni nevinovat!” VIDEO
Adrian Mititelu, declaraţii incendiare la ieşirea din închisoare

Adrian Mititelu, declaraţii incendiare la ieşirea din închisoare. După ce a fost eliberat din penitenciar, patronul grupării din Bănie a fost asaltat cu întrebări, multe dintre care făceau referire la nivelul de implicare pe care îl va avea acum la FC U Craiova. Omul de afaceri nu a vorbit prea mult de fotbal, dar a punctat că este foarte fericit că a fost eliberat, spunând că era nevinovat şi că a petrecut 20 de luni în închisoare degeaba.

Adrian Mititelu, eliberat din închisoare. Patronul Universității Craiova a obţinut suspendarea executării pedepsei VIDEO

„Au fost 20 de luni nu uşoare, sincer încă o dată vreau să vă comunic că am făcut un mandat nevinovat complet şi nu mă refer la faptul că am ieşit acum graţie unui viciu din statut, ci în fond nu am făcuut nicio faptă penală, dar asta e, am făcut-o şi pe asta. Simt că s-a făcut dreptate, chiar dacă am ieşit acum pe o chestiune de legalitate, nu are vreo treabă cu vinovăţia sau nevinovăţia. Vă dau cuvântul că nu am făcut-o nicio faptă penală şi am stat 20 de luni nevinovat. M-au făcut să devin şi mai puternic, sunt la curent cu tot ce se întâmplă, merg înainte pe drumul meu. După sănătate, libertatea este foarte preţioasă, nu poţi să o estimezi decât când o ai. O să merg şi la echipă. Ştiţi că echipa asta e viaţa mea. Am cheltuit foarte mulţi bani, am făcut şi închisoare pentru echipa asta. O să vorbim şi de fotbal zilele viitoare”, a declarat Adrian Mititelu.

FC U Craiova este de vânzare! Adrian Mititelu jr: „Să scăpăm de acest blestem care s-a abătut asupra familiei de 16 ani!”

Adrian Mititelu a făcut un apel la Curtea Constituţională a României, care a admis excepţia invocată, astfel că a fost eliberat prematur!


loading...