Adrian Mititelu, eliberat din închisoare. Patronul Universității Craiova a obţinut suspendarea executării pedepsei VIDEO

Adrian Mititelu, patronul echipei de fotbal Universitatea Craiova, a anunțat miercuri pe Facebook că va fi eliberat din închisoare.

06 iul. 2022, 14:57
Adrian Mititelu, eliberat din închisoare. Patronul Universității Craiova a obţinut suspendarea executării pedepsei VIDEO

Adrian Mititelu iese din puşcărie. Curtea de Apel Craiova a respins apelul procurorilor, iar patronul echipei de fotbal Universitatea Craiova va fi eliberat din închisoare.

În noiembrie 2020, Adrian Mititelu a fost condamnat definitiv de Curtea de Apel Craiova la 3 ani de închisoare cu executare pentru evaziune fiscală într-un dosar legat de transferul fotbalistului Mihai Costea la Clubul de Fotbal Steaua Bucureşti.

Citeşte şi: Adrian Mititelu a fost achitat în dosarul în care primise cinci ani de închisoare. A fost acuzat de evaziune fiscală: fapta s-a prescris!

Pe 20 iunie 2022, Tribunalul Dolj a admis cererea de revizuire formulată de Mititelu privind sentinţa penală și a dispus suspendarea executării sentinţei penale. Procurorii au făcut apel, însă judecătorii de la Curtea de Apel Craiova l-au respins.

Citeşte şi: Lovitură de 13 milioane de euro dată de Adrian Mititelu în dosarul falimentului Fotbal Club U. Craiova. Piţurcă primeşte mai mult de jumătate din sumă