Adrian Mititelu jr, interzis un an pe stadioane. Prima reacție: „Nu pot să cred! Ce am făcut?”

Adrian Mititelu jr., patronul celor de la FC U Craiova, a fost sancționat de Jandarmerie cu interzicerea accesului la competițiile sportive, pe o perioadă de un an, în urma incidentului de la meciul cu Rapid (0-0), disputat, luni seară, la Mioveni.

02 nov. 2021, 15:25
Adrian Mititelu jr, interzis un an pe stadioane. Prima reacție: „Nu pot să cred! Ce am făcut?”

Adrian Mititelu jr, interzis un an pe stadioane. Patronul celor de la FC U Craiova a fost sancționat de Jandarmerie cu interzicerea accesului la competițiile sportive, pe o perioadă de un an, în urma incidentului de la meciul cu Rapid (0-0), disputat, luni seară, la Mioveni.

Adrian Mititelu jr, interzis un an pe stadioane. Prima reacție: „Nu pot să cred! Ce am făcut?”

„Cu privire la incidentele care au avut loc la meciul de fotbal dintre echipele FC Rapid București și FC U Craiova 1948, facem precizarea că a fost aplicată o sancțiune contravențională și s-a stabilit măsura complementară de interzicere a accesului la competițiile sportive, pe o perioadă de un an”, precizează Gruparea Mobilă de Jandarmi Craiova. Jandarmeria nu a dorit să dezvăluie despre cine e vorba, dar surse GSP susțin că este vorba despre patronul lui FC U Craiova.

Scene şocante la FCSB. Un fotbalist a fost găsit leşinat în cameră: „A căzut din picioare!”

„Mi s-au luat date de pe buletin numai mie, jandarmul a fost foarte politicos. Am crezut că îmi dă doar amendă. Dar nu pot să cred. Ce-am făcut să fiu interzis un an? Nu poți face apel, e executorie sancțiunea, durează și un an. Am crezut că cer buletinul de ochii lumii. N-am mai pățit așa. Cum să fie interzis un patron de club un an de pe stadioane? Dacă eram antrenor, ce se întâmpla?”, a spus patronul lui FC U Craiova.

Procesul lui Dumitru Dragomir se rejudecă de la zero. A fost condamnat în primă instanță la 4 ani de închisoare

Adrian Mititelu jr plătește pentru gestul comis de doi oficiali olteni care au aruncat două sticle cu apă în teren. Una a aterizat lângă Cristian Săpunaru, care se pregătea să execute o lovitură liberă din apropierea tribunei, iar alta ceva mai departe și a fost îndepărtată de fundașul craiovean Sorin Bușu.