Procesul lui Dumitru Dragomir se rejudecă de la zero. A fost condamnat în primă instanță la 4 ani de închisoare

Dumitru Dragomir a așteaptat, luni, 1 noiembrie 2021, sentința definitivă în dosarul legat de drepturile de televizare a meciurilor de fotbal din Liga 1. Fostul șef al Ligii Profesioniste de Fotbal a fost condamnat în primă instanță la 4 ani de închisoare!

01 nov. 2021, 12:21
Procesul lui Dumitru Dragomir se rejudecă de la zero. A fost condamnat în primă instanță la 4 ani de închisoare

Procesul lui Dumitru Dragomir se rejudecă de la zero. A fost condamnat în primă instanță la 4 ani de închisoare. Dumitru Dragomir a așteaptat, luni, 1 noiembrie 2021, sentința definitivă în dosarul legat de drepturile de televizare a meciurilor de fotbal din Liga 1. Fostul șef al Ligii Profesioniste de Fotbal a fost condamnat în primă instanță la 4 ani de închisoare!

Procesul lui Dumitru Dragomir se rejudecă de la zero. A fost condamnat în primă instanță la 4 ani de închisoare

„Procesul in care Dumitru Dragomir este judecat pentru ca ar fi primit mita 3,1 milioane de euro de la RCS-RDS se rejudeca de la zero, ba chiar din Camera Preliminara. De asta data la Curtea de Apel, nu la Tribunal, instanta care il condamnase pe fostul sef al LPF la 4 ani de inchisoare cu executare. Decizia a fost luata de instanta de apel care sustine ca fondul cauzei trebuia judecat la CAB si nu la Tribunal, pentru ca Bogdan Dragomir, inculpat si el (dar achitat in prima instanta) era avocat, ori competenta judecarii in fond a unui avocat ii revine Curtii de Apel Bucuresti”, a anunţat Ovidiu Oanţă pe Facebook.

Dumitru Dragomir putea fi mai bogat ca Gigi Becali. Cum a ratat afacerea vieţii: „Credeam că sunt cel mai deștept din lume!”

În ainuarie 2019, fostul președinte al Ligii Profesioniste de Fotbal, Dumitru Dragomir, a fost condamnat la 4 ani de închisoare cu executare în dosarul drepturilor TV din Liga 1. Dragomir este acuzat că a primit nu mai puțin de 3,1 milioane de euro mită de la administratorul RCS-RDS, Ioan Bendei. În schimb, omul care a condus LPF-ul i-a acordat acestuia drepturile de televizare pentru partidele de pe prima scenă a fotbalului românesc. Cei doi au fost trimişi în judecată pentru luare de mită şi complicitate la spălare de bani şi, respectiv, dare de mită şi complicitate la spălare de bani. Mai mult de atât, procurorii DNA spun că fostul șef al Ligii Profesioniste de fotbal a pretins 3,5 milioane de euro, din care a primit numai 3,1 milioane de euro!