Adrian Mutu a ajuns de urgență la spital și a fost operat. Ce i s-a întâmplat antrenorului echipei Rapid

Adrian Mutu, antrenorul Rapidului, a ajuns de urgență, sâmbătă, la Spitalul din Târgu Mureș, chiar înainte de începerea meciului cu FCU Craiova. Medicii au decis că e nevoie să-l interneze.

10 sept. 2022, 17:36
Adrian Mutu a ajuns de urgență la spital și a fost operat. Ce i s-a întâmplat antrenorului echipei Rapid

Adrian Mutu, antrenorul Rapidului, a ajuns de urgență, sâmbătă, la Spitalul din Târgu Mureș, chiar înainte de începerea meciului cu FCU Craiova.

Mutu a ajuns la UPU Târgu Jiu, sâmbătă dimineața, însoțit de medicul echipei sale și a fost operat.

„A ajuns la UPU de dimineaţă, era însoţit de medicul echipei de fotbal, din ce am înţeles. A fost consultat de un medic al Spitalului Judeţean de Urgenţă Târgu Jiu, i s-au făcut investigaţii medicale după care a plecat. Nu i-a fost recomandată internarea”, a declarat Mihaela Ţicleanu, purtătorul de cuvânt al Spitalului Judeţean de Urgenţă Târgu Jiu.

Ulterior, Clubul Rapid a anunțat că Adrian Mutu a fost transferat la București, unde a fost operat de apendicită la Spitalul Floreasca.

“Adrian Mutu a fost operat cu succes şi îi va susţine pe băieţi de pe patul de spital! Antrenorul nostru a suferit o intervenţie chirurgicală, în urma unei crize de apendicită acută. Îi mulţumim domnului doctor Oprescu Constantin şi tuturor celor care l-au îngrijit la Spitalul de Urgenţă Floreasca din Capitală! Multă sănătate, Mister! Recuperare uşoară şi te aşteptăm cât mai rapid alături de noi!”, este mesajul de pe Facebook al FC Rapid.

Meciul dintre FCU Craiova și Rapid București are loc sâmbătă, de la ora 21.30.

Citește și Adrian Mutu a dezvăluit motivul surprinzător pentru care a divorțat de Consuelo. „Nu mi-o spunea direct!”

Citește și De ce au divorţat, de fapt, Adrian Mutu şi Alexandra Dinu: „Simțeam o senzație de sufocare”