Adrian Mutu a dezvăluit care este marea sa durere sufletească. „Nu e doar trist. E foarte trist!”

Adrian Mutu (43 de ani) are patru copii, pe Mario, din relația cu Alexandra Dinu, pe Adriana Lea și Maya Vega, din căsătoria cu Consuelo Matos, și pe Tiago Adrian, cu Sandra Bachici, actuala soție.

08 dec. 2021, 20:29
Adrian Mutu a dezvăluit care este marea sa durere sufletească. „Nu e doar trist. E foarte trist!”

Adrian Mutu a dezvăluit care este marea sa durere sufletească. „Briliantul” a mărturisit că îi este greu fără cele două fete, care se află alături de mama lor, în Republica Dominicană.

Adrian Mutu a dezvăluit care este marea sa durere sufletească

Adrian Mutu a fost invitat la GSP Live, iar moderatorul Costin Ștucan i-a citit un comentariu postat de un fan pe Instagram, sub o fotografie cu Adriana Lea, care a împlinit 15 ani în iunie. „E un pic trist să ai fata pe alt continent și să nu poți ține legătura fizic”, a fost comentariul respectivului.

Adrian Mutu, dezvăluiri despre căsniciile sale. Ce spune despre Alexandra Dinu: „A fost o iubire fulgerătoare”

„E mai mult decât trist. E foarte trist! Bineînțeles că îmi lipesc. Vineri voi pleca în Republica Dominicană pentru a-mi vedea fetele. Dar asta e viața. Au fost anumite alegeri pe care eu și mama lor le-am făcut. Trebuie să trăim cu asta și să gestionăm situația cât mai bine posibil. Până acum, lucrurile merg bine”, a spus Adrian Mutu.

Cum arată fiica cea mare a lui Adrian Mutu la 15 ani. Ce frumoasă este Adriana Lea FOTO

Adrian Mutu și Consuelo Matos s-au căsătorit în 2005 şi au divorțat în 2013. Trei ani mai târziu, Adrian Mutu s-a căsătorit cu Sandra Bachici, o fostă „Miss România”.