Adrian Mutu, dezvăluiri despre căsniciile sale. Ce spune despre Alexandra Dinu: „A fost o iubire fulgerătoare”

Adrian Mutu a făcut dezvăluiri despre căsniciile sale. Prima a fost relaţia cu Alexandra Dinu, care a durat trei ani. Cei doi nu au stat prea mult pe gânduri şi s-au căsătorit, la acea vreme Mutu avea doar 21 de ani, iar Alexandra avea 19 ani.

08 nov. 2021, 12:57
Adrian Mutu, dezvăluiri despre căsniciile sale. Ce spune despre Alexandra Dinu: „A fost o iubire fulgerătoare”
Ce spune Adrian Mutu despre relaţia cu Alexandra Dinu

Adrian Mutu, dezvăluiri despre căsniciile sale. Prima lui iubire a fost Alexandra Dinu, cu care s-a şi căsătorit destul de repede. Deşi nu a durat foarte mult, din dragostea lor s-a născut fiul lor, Mario, care acum are 19 ani.

Adrian Mutu, dezvăluiri despre căsniciile sale

Adrian Mutu este de părere că relaţia cu Alexandra a durat doar trei ani pentru că amândoi erau foarte tineri și n-ar fi trebuit să se căsătorească atât de devreme.

A fost o iubire fulgerătoare. A venit să-mi ia un interviu, lucra la ProMotor și restul e istorie. Uitându-mă acum înapoi îmi dau seama ce copii eram.

N-am stat prea mult pe gânduri, aveam energie aceea a tinereții. A fost o relație scurtă, de aproape 3 ani, dar a ieșit acest minunat băiat de care suntem mândri amândoi”, a spus Adrian Mutu în cadrul podcastului La Măruță.

Fostul atacant al naționalei l-a și sfătuit pe Mario să nu facă acest pas pe care l-a făcut el, căsătorindu-se la 21 de ani.

Uitându-mă înapoi acum…cred că la această vârstă fiecare tânăr trebuie să își trăiască viața, sfatul meu pentru fotbaliștii pe care îi pregătesc și pentru Mario e să fie precauți, atenți”, a afirmat Mutu.

Citeşte şi: Adrian Mutu rupe tăcerea despre momentul „Cocaina”: „Am fost în iad şi m-am întors”. De ce îl atacă pe Traian Băsescu

„Pe Sandra am pus ochii când avea doar 15 -16 ani. Eram însurat”

Pe Sandra am pus ochii când avea doar 15 -16 ani, și era la Miss România. Am văzut-o acolo, mi-a plăcut și am zis: «Ce fată frumoasă!» Eu eram însurat atunci, aveam 30 de ani. Când am divorțat, eu m-am mutat și în România. Jucând la Petrolul, am avut posibilitatea să o cunosc pe Sandra și m-am bucurat.

Cu Sandra sunt de 7 ani împreună și suntem foarte fericiți. Are o înțelepciune de bănățeancă, o sensibilitate și o finețe incredibile pentru cei 28 de ani ai ei.

Sandra e o ființă solară, se vede asta și pe cel mic, cum l-a crescut. Recunosc că sunt gelos. Pe Tiago vreau să îl duc la fotbal peste un an. De la doi ani a pus piciorul pe minge, sper să mă moștenească.

Îmi place să gătesc, mă relaxează. Țin minte că am pierdut odată un meci și am gătit cinci feluri de nervi. Făcusem ardei umpluți și ciorbă de perișoare, până la cinci dimneața am stat. Se umpluse frigiderul.

În șapte ani, eu cu Sandra nu ne-am certat niciodată. Părinții și socrii s-au mutat la București de un an, de când cu pandemia, stau lângă noi. Vin pe la noi mai mereu, ne înțelegem perfect. Mama soacră e mână de fier în familie. Rezolvă tot!„, a povestit Briliantul.

https://www.youtube.com/watch?v=DvQBVwEXpm8