Adrian Mutu a înnebunit când a aflat că fiica lui are un iubit. „De aici a început să se deterioreze relația noastră. Mă ia inima când mă gândesc. Nu mai e ce a fost”

Adrian Mutu are o familie minunată alături de Sandra. Înainte să-și refacă viața alături de frumoasa lui soție, care i-a dăruit și un băiețel, fotbalistul a trecut prin două divorțuri, cel de Alexandra Dinu, în 2003, și de Consuelo Matos, în 2013.

10 ian. 2024, 08:37

Pe lângă Tiago, băiețelul pe care-l are cu Sandra, Adrian Mutu mai are trei copii din căsniciile anterioare, pe Mario și pe Adriana și Maya.

După despărțirea de Alexandra Dinu, la scurt timp Mutu a cunoscut-o pe Consuelo Matos și avea să devină tată a două fete. Antrenorul are o relație bună cu toți copiii lui, însă recent a primit o veste de la Adriana, fiica lui de 17 ani, care nu i-a picat bine deloc: are un iubit.

Citește și Andreea Mantea a făcut marele anunț înainte de finala de la Casa iubirii. Ce le-a spus prezentatoarea concurenților

”Cea mare are 17 ani. Acum are prieten, de aici a început să se deterioreze relația noastră, că și-a făcut prieten. Orice tată de fată este gelos, îți dai seama, mă ia inima numai când stau să mă gândesc. Relația noastră nu mai e ce a fost (n.r. râde). Nu e fotbalist, păi dacă mai era și fotbalist.. Nu îmi doresc asta”, a spus Adrian Mutu, în urmă cu câteva luni.

Ce face acum Consuelo Matos, fosta soție a lui Adrian Mutu

Consuelo a fost fotomodel, iar acum s-a mutat în Republica Dominicană, unde lucrează în domeniul imobiliarelor. Mai mult, fosta parteneră a ”Briliantului” a avut și două apariții în filme. În cartea autobiografică ”Revenirea din infern”, lansată anul trecut, Mutu a dezvăluit cum a cunoscut-o pe Consuelo, dar și motivele care au condus la divorț.

”Domnișoara cu care mă vedeam venea cu o prietenă, Consuelo Matos Gomez, ministrul-consilier al Republicii Dominicane la Vatican. Ne-am cunoscut la Roma și, treptat, ne-am dat seama că între noi există o atracție. Ce mi-a plăcut la ea? Era sensibilă, caldă. OK, eram firi foarte diferite, dar pe atunci credeam că acest lucru este benefic, pentru că urma să ne completăm. Șase, șapte luni am fost prieteni, apoi am decis să ne căsătorim. După câțiva ani, au apărut, din păcate, divergențele între noi doi, multe dintre ele provocate de diferența de cultură. Intervenise monotonia, lucru firesc când stai mult timp împreună cu o persoană. Fiind firi opuse, relația a început să scârțâie. A contat mult și faptul că încercam să mă întorc în țară, iar Consuelo, deși nu mi-o spunea direct, nu prea dorea acest lucru. Am semnat cu cei de la Ajaccio, acela a fost momentul în care ne-am despărțit de tot. Am rămas în relații civilizate și cu două fetițe superbe”, a scris Adrian Mutu în cartea lui.

Citește și Motivul pentru care CRBL nu participă la Survivor All Stars: „Ce să caut aici când toată lumea știe joaca”

Despărțirea de Alexandra Dinu: ”Relația nu a mers din cauza tinereții”

În ceea ce o privește pe Alexandra Dinu, Adrian Mutu mărturisește că între ei a fost dragoste la prima vedere.

”Ne-am întâlnit și a fost dragoste la prima vedere. Tineri, foarte tineri, eu 21, ea 19! Abia plecasem în Italia, Alexandra rămânea în țară, era greu. Însă relația avansa, așa că am început să ne gândim la căsătorie și, după șase luni, am făcut acest pas. Voiam ca Gică Hagi și soția sa, Marilena, să ne fie nași. Era idolul meu. Au acceptat să ne fie părinți spirituali și în august 2000 ne-am căsătorit. A fost o iubire fulgerătoare, de adolescenți, aș spune chiar de copii. Dacă mă uit înapoi, cred că la această vârstă un bărbat nu e copt, mai are de mâncat mămăligă. Atenție, nu spun că cei care se căsătoresc de tineri nu au șanse să rămână împreună, dar la noi nu a funcționat! Fiecare avea jobul său, eram vedete, simțeam presiune peste tot pe unde mergeam. Presa era după noi, simțeam, așa, ceva ca o senzație de sufocare. Nu jucam, viitorul meu era incert și lucrul ăsta mă apăsa. Relația nu a mers din cauza tinereții”, a dezvăluit Mutu.

Povestea de dragoste dintre Mutu și Sandra

”La început, o relație de la distanță, iar din iarna lui 2015, ceva mai serios. Stătea la Timișoara, am rugat-o să vină la București, să vorbim, să vedem ce iese. Inevitabilul s-a produs și ne-am îndrăgostit! Am semnat, în iulie 2015, cu indienii de la Pune City, am plecat în cantonament, o lună de zile, în Antalya.

Am întrebat-o pe Sandra dacă poate veni în Belek, dimineață aveam antrenament, după ora 20:00 ne puteam vedea. Cred că era ora două noaptea când am luat o sticlă de șampanie și mi-am făcut curaj, deși la început nu aveam de gând, în lipsa unui inel. Știți cum e finalul de august, spre dimineață, la Belek, pe plajă? A fost un moment magic, am întrebat-o dacă vrea să fie soția mea: mi-a răspuns că da, ne-am iubit”, a povestit Mutu cererea în căsătorie atipică.