Adrian Mutu a pierdut 3 milioane de euro! Afacerea care aproape l-a distrus: „Bani aruncaţi pe geam!”

Adrian Mutu, unul dintre cei mai mari fotbalişti ai României, n-a avut acelaşi succes şi în afaceri. "Briliantul" nu poate uita nici acum cum a pierdut trei milioane de euro într-o afacere!

09 nov. 2021, 17:16
Adrian Mutu a pierdut 3 milioane de euro! Afacerea care aproape l-a distrus: „Bani aruncaţi pe geam!”

Adrian Mutu a pierdut 3 milioane de euro! Adrian Mutu, unul dintre cei mai mari fotbalişti ai României, n-a avut acelaşi succes şi în afaceri. „Briliantul” nu poate uita nici acum cum a pierdut trei milioane de euro într-o afacere!

Adrian Mutu a pierdut 3 milioane de euro! Afacerea care aproape l-a distrus: „Bani aruncaţi pe geam!”

Adrian Mutu a investit o sumă importantă într-o fabrică de biodiesel, care a dat însă repede faliment. Am făcut una de vreo trei milioane de euro. A fost o fabrică de biodiesel. O poveste… long story… trei milioane de euro aruncați pe geam”, a declarat Adrian Mutu, la podcastul „Acasă la Măruță”. „Am pierdut bani mulți în afaceri și m-am lecuit. Dar pot să trăiesc decent, ca o persoană normală. Nu vreau să spun câți bani aveam când m-am lăsat, dar am pierdut trei milioane de euro în fabrica de biodiesel pe care o aveam la Oradea cu băiatul ăla, Marțian! Fabrica a intrat în faliment și nu m-am ales cu nimic. Dar pot să trăiesc liniștit, am bani”, povestea Adrian Mutu pentru GSP, în 2019.

Adrian Mutu, dezvăluiri despre căsniciile sale. Ce spune despre Alexandra Dinu: „A fost o iubire fulgerătoare”

Ulterior, a intrat în conflict cu partenerul său din această afacere, Adrian Marțian.  „Eram la o recepție, într-un hotel din Corsica și Adi din disperare că nu putea să îmi dea banii, că era dator la mine, după ce s-a făcut praf, a pus la cale să mă lichideze. Au venit doi corsicani înarmați și Mutu mi-a spus. „Gata, de aici nu mai pleci decât mort!”. Eu i-am spus: „Dacă eu mor, tu mori cu mine!”. Cei doi corsicani când m-au văzut știau cine sunt și s-au retras. Mama lui era de față, ea îi făcea toate jocurile”, spunea acum câţiva ani Adrian Marţian.

Adrian Mutu rupe tăcerea despre momentul „Cocaina”: „Am fost în iad şi m-am întors!”