Motivul ADEVĂRAT pentru care Adrian Mutu nu mai joacă la ASA

Adrian Mutu a lipsit de pe teren la ultimele meciuri ale lui ASA Tg. Mureş şi are şanse tot mai mici să prindă lotul pentru Euro 2016.

18 mart. 2016, 08:27
Motivul ADEVĂRAT pentru care Adrian Mutu nu mai joacă la ASA

Adrian Mutu nu mai joacă, iar acest lucru a surprins pe toată lumea. Antrenorul principal al lui ASA Tg. Mureş, George Ciorceri, a dezvăluit că „Briliantul” pare mai degrabă tentat de o carieră de antrenor.

„Adi a început şcoala de antrenori, e dedicat, pasionat. Antrenorii sunt mereu în furtună, dar pe el nu-l sperie asta şi vrea să meargă pe linia asta. De pregătirea echipei s-a ocupat el împreună cu mine şi cu preparatorul fizic. A început să-şi dea seama că e un consum mare nervos  şi ca antrenor şi nu-i mai rămâne energie.

De comun acord în meciul trecut am zis că dacă se simte bine şi dacă e cazul să joace repriza a doua. Şi aici aş mai vrea să fac o paranteză. Nu mă deranjează să mă consult cu jucătorii maturi. Vorbesc şi cu Edi Stăncioiu, şi cu Mureşan, şi cu Mutu, jucători care au jucat sute de meciuri pe prima şcenă, în Liga Campionilor.

Cu Adi Mutu, jucător care are peste 70 de meciuri în echipa naţională, 35 de goluri, a jucat 12 ani în Italia, unde a înscris peste 100 de goluri, eu nu cred că e ceva care să-mi lezeze mie orgoliul dacă vorbesc şi mă consult cu el. Şi într-adevăr, la meciul trecut l-am întrebat cum se simte repriza a doua şi a zis că nu vrea să intre”, a spus Gheorghe Ciorceri.