Adrian Mutu, ATAC GROSOLAN la adresa lui Ionuţ Lupescu. DECLARAŢIE ŞOCANTĂ

Adrian Mutu, manager sportiv al FRF, l-a atacat dur pe Ionuţ Lupescu, principalul contracandidat al lui Răzvan Burleanu la alegerile din 18 aprilie.

21 feb. 2018, 16:25
Adrian Mutu, ATAC GROSOLAN la adresa lui Ionuţ Lupescu. DECLARAŢIE ŞOCANTĂ

Adrian Mutu crede că Răzvan Burleanu va avea câștig de cauză și nu Ionuț Lupescu, a cărui campanie a început destul de târziu.

„Lupescu are o șansă bună dintre ceilalți candidați. Am văzut ce face Burleanu și-mi place. Cred și sper că Burleanu va câștiga. Lupescu a fost plecat cinci ani. E greu să vii cu două luni înainte, după ce ai fost plecat timp de cinci ani”, a spus Adrian Mutu.

Mircea Lucescu spune că îl susţine pe Ionuţ Lupescu pentru postul de preşedinte al FRF

„Nu cred că se pune problema să intervină politicul. Ar fi rău dacă s-ar implica?”, a mai spus Adrian Mutu.

Adrian Mutu este de părere că proiectele actuale de la FRF trebuie să aibă continuitate, indiferent de cine va câștiga alegerile: „Indiferent cine este în fruntea fotbalului românesc, trebuie să continue proiectele. Pierdem timp, provincia și cluburile din ligiile inferioare au nevoie acum de aceste proiecte. Trebuie să aibă terenuri, echipament, mingi. În anii trecuți lipsa de profesionalism a fost totală. Am văzut și văd ce se investește acum, e cu totul altceva”.