Adrian Mutu, criză de nervi ÎN DIRECT. Cum a reacţionat în ultimul SCANDAL din FOTBAL

Adrian Mutu a fost prins la mijloc în ultimul scandal din fotbalul românesc şi a ţinus să lămurească situaţia în direct la TV.

26 feb. 2018, 06:19
Adrian Mutu, criză de nervi ÎN DIRECT. Cum a reacţionat în ultimul SCANDAL din FOTBAL

Adrian Mutu il condamna si pe Vasile Miriuta dupa ce Dinamo a ratat calificarea in play-off.

„Cine da vina pe mine si pe Cosmin Contra cauta scuze care nu stau in picioare. S-au disputat de atunci 19 meciuri in care Vasile Miriuta avea timp sa redreseze clasamentul, sa ajunga chiar pe primul loc. A prins si perioada de intrerupere, deci era timp sa redreseze echipa. Nu este o scuza, nu sta in picioare, dupa ce un antrenor pleaca in etapa a saptea, sa spui, dupa 26 de meciuri, ca e vina celui care a fost in primele 7 etape”, a declarat Adrian Mutu.

Adrian Mutu, ATAC GROSOLAN la adresa lui Ionuţ Lupescu. DECLARAŢIE ŞOCANTĂ

Adrian Mutu a continuat: „Echipa trebuie schimbata. Am vazut ce s-a intamplat. Sa joci un meci de calificare cu o echipa lipsita de motivatie, cu o atitudine total gresita, dupa parerea mea, pentru ca nu aveau forta de atac, nu aveau dorinta de a castiga meciul acesta, chiar daca aveau doua rezultate din trei. In urma cestui joc slab au pierdut calificarea. Eu cred ca sunt unii jucatori care au jucat si cand am fost eu la Dinamo si au facut-o foarte bine”.

Dinamo a ratat calificarea in play-off-ul Ligii 1, terminand pe 8 sezonul regulat, dupa 26 de etape.

Vasile Miriuta a fost demis de la carma echipei, in locul sau fiind numit Florin Bratu.