Adrian Mutu, despre cuceririle din viața sa. „Briliantul” s-a iubit cu handbalista Irina Neagu: „Primul sărut a durat două ore”

Adrian Mutu a vorbit despre anxietatea pe care o simțea atunci când voia să intre în grațiile unei fete. Fostul fotbalist s-a iubit și cu handbalista Irina Neagu.

03 aug. 2023, 11:44
Adrian Mutu, despre cuceririle din viața sa. „Briliantul” s-a iubit cu handbalista Irina Neagu: „Primul sărut a durat două ore”
Adrian Mutu și Irina Neagu au fost împreună în urmă cu mai mulți ani

Adrian Mutu, antrenorul celor de la Neftchi Baku, a trecut prin două divorțuri, cel de Alexandra Dinu, în 2003, și de Consuelo Matos, în 2013. În prezent este căsătorit cu Sandra.

După ce a devenit un fotbalist celebru, Adrian Mutu a devenit capul de afiș al publicațiilor din România cu episoadele picante din viața sa personală. „Briliantul” a fost un mare cuceritor, dar puțini știu cine a fost prima iubită a golgheterului.

Citește și: Cu ce se ocupă acum Consuelo, fosta soţie a lui Adrian Mutu. Cum arată la 10 ani de la divorţ FOTO

În cartea sa autobiografică, antrenorul a dezvăluit câteva detalii despre relația pe care a avut-o cu handbalista Irina Neagu.

„Mă îndrăgostisem de Irina Neagu, handbalista de lot olimpic, viitoare campioană mondială de tineret. Ne cunoscuserăm la un Bal al bobocilor, la Casa Studenților. Era cu trei luni mai mare ca mine și învăța la ”Ion Barbu”, la doi pași de blocul meu.

În tinerețe am fost foarte timid. Ca să încep să vorbesc cu o fată trebuia să îmi fac un plan întins pe câteva luni și, când ne întâlneam, nu mai știam ce să spun. Aveam atacul în minte, dar când ne vedeam nu puteam mai mult de `Bună, eu sunt Adi, ce faci?`, banalități specifice vârstei.

Citește și: Adrian Mutu a fost prezentat la Neftchi Baku. Câţi bani va câştiga, de fapt, „Briliantul”, în Azerbaidjan

Gata, uitasem tot! Cred că am adunat, la prima relație, 3 milioane de kilometri făcuți prin oraș, un ținut de mână și patru cuvinte rostite. Pot spune că am încercuit Piteștiul de mii de ori! Și mai vorbeam, așa, o dată la o oră și jumătate: `Ce faci?`, `Bine, bine!`. Și asta era tot!

Când am sărutat-o prima oară, voiam să fi făcut asta cu vreo 3 ore înainte, dar de unde tupeu? Puteam spune că eram cel mai mare specialist în săruturi din lume la vremea aceea, pentru că unul singur dura două ore!

Când sărea butonul de la bluză ziceai că ai câștigat Champions League… Asta dacă fata era de vârsta mea. Dacă era mai mare, începeam planul din ianuarie și făceam primii pași prin iunie!”, se arată în autobiografia lui Adrian Mutu, „Revenirea din infern”.


Sfântul Andrei
Sfântul Andrei