Adrian Mutu, gata de revenirea în Liga I

Adrian Mutu speră să prindă lotul României pentru Euro 2016 şi este gata să revibnă în Liga I pentru a fi mai aproape de echipa naţională.

17 nov. 2015, 16:43
Adrian Mutu, gata de revenirea în Liga I

Adrian Mutu, legitimat la FC Pune City, în India, a vorbit despre mai multe subiecte referitoare la echipa naţională.

„Am avut o perioadă de inactivitate, momentan nu sunt la 100%. Eu voi răspunde oricărei convocări. La naţională trebuie să fie cei mai în formă jucători. Turneul durează foarte puţin şi merită să joace doar jucătorii care sunt în formă. Eu voi accepta ca un profesionist orice decizie a antrenorului. Cred că toţi antrenorii vor să câştige, nu contează numele, câte meciuri şi câte goluri ai la naţională, ci forma în care te afli. Da, m-aş întoarce în România. Aş face orice să vin la echipa naţională. E o mândrie şi o realizare pentru mine pentru că nu e aşa uşor să stau fără să joc. Aş accepta să fiu rezervă”, a declarat Adrian Mutu.

„Viaţa în India e picantă. Liga din India e foarte urmărită, e ca un turneu. Sunt cam 600 de milioane de telespectatori la fiecare meci. Nivelul nu e la cel mai înalt din Europa, dar sunt jucători buni şi în viitorul apropiat va ajunge la un nivel foarte bun”, a mai spus Adriasn Mutu.