Adrian Mutu îl face praf pe Jose Mourinho: E o persoană falsă. Ca antrenor, e terminat

Adrian Mutu l-a atacat dur pe antrenorul lui Chelsea, Jose Mourinho, care l-a pregătit în sezonul 2003-2004, înainte ca românul să fie dat afară de la echipă, pentru consum de cocaină.

09 dec. 2015, 16:38
Adrian Mutu îl face praf pe Jose Mourinho: E o persoană falsă. Ca antrenor, e terminat

A fost un antrenor mare în trecut, dar ca om e fals. Nu are grijă decât de el și nu îi pasă de ce simt și de ce gândesc jucătorii lui. Nu poți să te duci și să vorbești cu el. Ca antrenor e terminat. Nu mai e cale de întoarcere pentru el. Cum poți să te întorci după un sezon ca acesta„, a spus Adrian Mutu în Mirror, despre fostul său antrenor de la Chelsea, Jose Mourinho.

Adrian Mutu a fost transferat de Chelsea de la Parma, în vara lui 2003. El a fost antrenat mai întâi de Claudio Ranieri, după care la conducerea lui Chelsea a ajuns Jose Mourinho, iar Adrian Mutu a fost dat afară de clubul londonez după ce a fost prins dopat. 

Citeşte şi Adrian Mutu S-A ÎNSURAT cu Sandra Bachici FOTO

Jose Molurinho are în palmares două Ligi ale Campionilor, în 2003/2004 cu Porto, și în 2009/2010 cu Internazionale Milano. Cu Chelseea, Mourinho are în palmares trei titluri în Anglia, o Cupă a Angliei, trei cupe ale Ligii Angliei și o Supercupă a Angliei. În acest moment, Chelsea ocupă locul 14 în campionatul Angliei după 15 etape cu 4 victorii, 3 egaluri și 8 înfrângeri.