Adrian Mutu, inclus în topul rataţilor din Premier League

Internaţionalul român este privit de jrnaliştii de la site-ul Bleacher Report ca una dintre marile dezamăgiri ale primei ligi engleze.

RomaniaTV.net
10 nov. 2011, 15:10
Adrian Mutu, inclus în topul rataţilor din Premier League

Cu cât Adrian Mutu se apropie de sfârşitul carierei, cu atât numele său apare în mai multe topuri ale dezamăgirilor. Fotbalistul care în urmă cu aproape un deceniu făcea furori în Serie A este acum privit ca o deziluzie, din cauza talentului său nevalorificat.

Mutu nu reprezintă doar un exemplu al risipei de talent, ci unul al ratării profesionale complete”, scrie site-ul Bleacher Report, care îl include în Top 25 al fotbaliştilor rataţi, din Premier League. Sunt amintite apoi episoadele importante care au marcat declinul carierei sale, începând cu perioada Chelsea. Deşi a început promiţător, cu patru goluri marcate în primele trei meciuri, el a prins gustul barurilor şi cocainei, care i-au ruinat o carieră ce se anunţa promiţătoare.

În acest top, alături de Mutu mai sunt incluşi fotbalişti ca Stan Collymore, Paul Gascoigne, Wayne Rooney, Andrei Şevcenko, Stephen Ireland, Andrei Arşavin, Dimităr Berbatov, Carlos Tevez, Lee Hendrie, Adel Taraabt, Alfonso Alves, Jordi Cruyff, David Bentley, Owen Hargreaves, Tom Huddlestone, Aaron Lennon, Matt Jansen, Dean Ashton, Michael Bridges, Franci Jeffers, Danny Cadamarteri, Billy Kenny şi Joe Cole