ADRIAN MUTU, propus unor echipe din INDIA

Adrian Mutu, care mai are un an de contract cu Petrolul Ploieşti, ar putea juca în campionatul Indiei, a cărui primă ediţie va debuta pe 19 septembrie, cu opt echipe, anunţă ziarul The Times of India.

03 iul. 2014, 18:16
ADRIAN MUTU, propus unor echipe din INDIA

Adrian Mutu a fost propus de agentul său unei formaţii din India, scrie publicaţia citată. Atacantul de 35 de ani a evoluat, în afara României, la echipe din Italia, Anglia şi Franţa.

Indian Super League (ISL) se dovedeşte atrăgătoare pentru unii fotbalişti celebri, dintre care mulţi sunt la finalul carierei. Pentru a legitima jucătorii propuşi de agenţi, francizele ce participă la acest campionat trebuie să obţină permisiunea aşa-numitului ISL Player Committee.

„Mai mulţi agenţi ne-au contactat cu câţiva fotbalişti celebri”, a declarat un oficial al francizei din Goa.

Nu toţi jucătorii propuşi de agenţii lor au primit acceptul organizatorilor. Aşa s-a întâmplat cu una din legendele lui Liverpool, Robbie Fowler.

În schimb, potrivit unor surse, două francize au obţinut autorizaţia de a se întări cu Adrian Mutu şi fundaşul francez William Gallas. Francizele au la dispoziţie următoarele 48 de ore pentru a obţine semnătura jucătorilor şi a prezenta contractul organizatorilor. Gallas, fost coleg al lui Mutu la Chelsea, a evoluat ultima oară la echipa australiană Perth Glory.

Francizei din Mumbai i-au fost propuşi galezul Craig Bellamy şi alte foste vedete din Premier League, iar altor francize le-au fost oferite nume ca Alessandro Nesta (Italia), Eidur Gudjohnsen (Islanda), Andy Cole (Anglia), Angelos Charisteas (Grecia) şi Arne Friedrich (Germania).