Adrian Mutu, înfrângere GREA în INSTANŢĂ

Tribunalul Bihor a dispus ca Adrian Marţian să fie lăsat să intre în fabrica de biodiesel pe care a fondat-o împreună cu Adrian Mutu. cei doi sunt în conflict după ce fotbalistul a fost acuzat că a preluat ilegat toată afacerea.

18 aug. 2014, 08:45
Adrian Mutu, înfrângere GREA în INSTANŢĂ

Decizia a venit ca urmare a unei cereri înaintate instanţei de Adrian marţian, în care acesta solicita să i se permită accesul în depozitul firmei Galassini Group din Borş, unde funcţionează fabrica de biodiesel, pentru a ridica utilajele despre care pretinde că îi aparţin, dar pe care familia lui Adrian Mutu s-a înstăpânit abuziv şi le-a „sechestrat”, scrie Bihoreanul.

ADRIAN MUTU, acuzat de o înşelăciune de 15 milioane de euro. Este cercetat de poliţiştii antifraudă

„Am fost deja în fabrică”, a declarat Adrian Marţian, care continuă demersurile pentru a-şi recupera utilajele montate în hala Galassini Group şi folosite fără drept de lui Adrian Mutu.

Veste GROAZNICĂ pentru ADRIAN MUTU. Anunţ de ULTIMĂ ORĂ

Pe de altă parte, afaceristul a respins afirmaţiile făcute de apropiaţii familiei lui Adrian Mutu, cum că a încercat să-l înşele pe fotbalist: „De unde au scos că utilajele au fost 300.000 euro? E o minciună, de aceea nu au curajul nici să vină şi să îşi asume afirmaţiile şi fac declaraţii anonime. Eu am acte şi pot dovedi cât a costat instalaţia”.