ADRIAN MUTU îşi anunţă despărţirea de Dinamo. Acum 4 LUNI era numit MANAGER GENERAL

Adrian Mutu a acordat un interviu tabloidului The Sun în care a vorbit despre şansele la titlu în Premier League în acest sezon, despre naţionala Angliei, dar şi despre intenţia ca în viitor să ajungă din nou la un club de Serie A, de această dată în calitate de conducător sau antrenor.

12 ian. 2017, 16:43
ADRIAN MUTU îşi anunţă despărţirea de Dinamo. Acum 4 LUNI era numit MANAGER GENERAL

Adrian Mutu crede că fosta sa echipă, Chelsea, este favorită la titlu: „Antonio Conte este un mare antrenor, cred că el va câştiga anul acesta Premier League. El şi Jurgen Klopp se vor bate până la final pentru titlu. Jose Mourinho a început slab sezonul şi acest lucru s-ar putea să fie decisiv iar Pep Guardiola are un lot fantastic la City, deci nu trebuie neglijat. În concluzie este un sezon extraordinar, cu manageri foarte buni şi va fi deosebit de interesant de urmărit bătălia pentru primele locuri. Eu păstrez momente frumoase în amintire de la Chelsea, deşi a fost acel episod neplăcut, deci m-aş bucura să devină campioană”.

Mario Mutu are 14 ANI. Cum arată acum fiul lui Adrian Mutu şi al Alexandrei Dinu FOTO

„Cred că Anglia are un viitor frumos cu atîţia tineri valoroşi şi jocul e mult mai combinativ ca în trecut. Îmi plac mult Kane, Sterling şi Rooney, dar pot spune că sînt un mare fan al lui Harry Kane, un atacant excelent. Şi naţionala Italiei a schimbat mult, sînt acum numeroşi jucători tineri şi talentaţi, dar stilul a rămas acelaşi, adică apărare de fier şi după aceea drumul spre poarta adversă. Sper ca Anglia şi Italia să joace finala sau măcar semifinală la Mondialul din Rusia, din 2018”, a mai spus Adrian Mutu.

„Briliantul” a vorbit şi despre planurile sale de viitor: „Acum fac cu totul altceva. Rolul meu este să ajut ca Dinamo să devină tot mai puternică. Este o nouă provocare şi cred că deocamdată m-am descurcat destul de bine. Dar mai am mult de lucru ca să întăresc lotul, pentru a deveni cu adevărat puternici şi competitivi. În funcţie de ce voi realiza aici voi analiza ce voi face mai departe, pentru că dorinţa mea e să mă întorc într-o zi în Serie A, dar, evident, în noua mea activitate. Juventus e în continuare cea mai puternică şi va cîştiga un nou titlu. Sper ca Fiorentina să îşi revină şi să termine în primele patru. Oricum, voi fi mereu un mare fan al Fiorentinei, dar am amintiri superbe de la toate cluburile unde am fost în Serie A”.