Adrian Mutu, mărturisire sinceră despre escapadele de la echipa naţională. „Eu am inventat fuga din cantonament!” VIDEO

Adrian Mutu (44 de ani) a vorbit despre escapadele sale din perioada de jucător și a transmis că excesele sale îl ajută să nu fie păcălit în prezent de fotbaliștii pe care îi antrenează.

26 mai 2023, 22:36
Adrian Mutu, mărturisire sinceră despre escapadele de la echipa naţională. „Eu am inventat fuga din cantonament!” VIDEO
Adrian Mutu, mărturisire sinceră despre escapadele de la echipa naţională. "Eu am inventat fuga din cantonament!"

Adrian Mutu, mărturisire sinceră despre escapadele de la echipa naţională. Antrenorul celor de la Rapid susţine că lucrurile s-au schimbat față de vremurile în care evolua și că jucătorii sunt „mai serioși”.

„Jucătorii știu că nu mă pot păcăli, ei trebuie să ia exemplul meu, să învețe din greșelile mele. Eu am inventat fuga din cantonament. Și acum, când merg la un hotel, observ toate ieșirile, inclusiv cele secundare, tot. Plătesc cameristele, nu trece nimic fără să aflu. Dar nu este nevoie să iau măsuri pentru că acum jucătorii sunt mai serioși, vorbim de o altă generație. Și noi eram foarte muncitori, dar nu eram serioși”, a declarat Adrian Mutu, la podcast-ul „DA BRAVO„, realizat de Mihai Bobonete.

Citeşte şi: Adrian Mutu, noi dezvăluiri la 18 ani de la „scandalul cocaina”. Ce s-a întâmplat, de fapt, între „Briliant” şi Chelsea

Adrian Mutu a explicat și ce îl făcea să plece din cantonamentele echipei naționale: „Eu am plecat doar de câteva ori din cantonament, dar de fiecare dată s-a aflat, nu știu cum se făcea. De vreo două ori am fugit din cantonament de la națională, asta pentru că jucam în Italia și aveam un program ordonat, clar. Nici nu se putea altfel la acel nivel, dar când ajungeam în România eram curios să văd ce s-a schimbat, ce s-a mai întâmplat”.

Una dintre escapadele celebre ale lui Adrian Mutu a fost pe timpul mandatului lui Victor Piţurcă, înaintea unui meci cu San Marino, când a fost exclus din lot, alături de Gabriel Tamaş. „Am băut un șpriț și ne-am întors. Au fost mai mulți atunci. Doar eu și Mutu am fost dați afară, că nu eram la prima abatere. S-a văzut dimineața la antrenament. Eram toți cam avariați”, a spus, de curând, Gabriel Tamaş.