Adrian Mutu, noi dezvăluiri la 18 ani de la „scandalul cocaina”. Ce s-a întâmplat, de fapt, între „Briliant” şi Chelsea

Adrian Mutu, acum antrenor la Rapid, a vorbit din nou despre scandalul consumului de cocaină, la 18 ani de la evenimentele petrecute pe vremea când juca pentru Chelsea.

16 nov. 2022, 11:33
Adrian Mutu, noi dezvăluiri la 18 ani de la „scandalul cocaina”. Ce s-a întâmplat, de fapt, între „Briliant” şi Chelsea
Adrian Mutu, noi dezvăluiri la 18 ani de la "scandalul cocaina". Ce s-a întâmplat, de fapt, între "Briliant" şi Chelsea

Adrian Mutu, noi dezvăluiri la 18 ani de la „scandalul cocaina”. „Briliantul” susţine că gruparea londoneză nu l-a ajutat deloc în cea mai grea perioadă a carierei sale. „Anturajul dacă este unul prost, şansele de a greşi sunt mult mai mari. Probabil trebuia să apelez la nişte oameni profesionişti care să mă facă să gestionez într-un mod pozitiv toată situaţia. Chelsea nu mi-a acordat nicio susţinere. Dar nici nu ştiu dacă e normal… Cu mine, în secunda doi, s-au lepădat la mine. Nu ei m-au trimis la clinica de reabilitare, a fost ideea mea. Am decis să stau o săptămână, după am vrut să mai stau o săptămână, dar mi-au spus că nu e cazul”, a spus Adrian Mutu, în podcastul „De-a viața ascunselea„.

Citeşte şi: Adrian Mutu are poprire pe salariul de la Rapid. „Briliantul” a pierdut procesul cu Alexandra Dinu şi are de plătit o sumă imensă

„Încă mă simt judecat de oameni pentru trecut. Cred că simt mai multă apreciere acum, de când m-am lăsat de fotbal şi sunt antrenor, decât atunci când jucam. Poate şi pe undeva invidia asta a omului a făcut să se întâmple acest lucru. Nu am analizat de ce. Poate simţeam o părere de rău că la mine în ţară nu sunt apreciat aşa cum sunt în Italia, de exemplu. Au fost multe momente… La 23 de ani să treci la nivel psihologic printr-o astfel de experienţă… E foarte greu să crezi că poţi să îţi revii. În afară de părinţii mei şi de câţiva prieteni nu am avut cam pe nimeni pe lângă mine. Nimeni nu se pricepea la problema aia, nu aveam cum să gestionăm. Era un caz unic şi pentru noi românii. Acum 20 de ani era un subiect tabu tot ce însemna droguri la noi în ţară. Am încercat să ţinem această problemă ascunsă, nu ştiu de ce, încât a devenit o problemă socială foarte gravă în momentul de faţă. Acum mulţi părinţi se confruntă cu probleme mari. Fiind vedetă, ca să spun aşa, orice faci se înmulţeşte cu 10 pentru că tu ar trebui să fii model. Lumea se gândeşte că noi trăim în puf”, a mai spus Adrian Mutu.

Citeşte şi: Adrian Mutu, dezvăluiri incredibile despre episodul cu cocaina: „Aș vrea să ies pe stradă și să urlu. Aveam trei ședințe de terapie pe zi”

Adrian Mutu a fost dat afară de Chelsea după ce a fost suspendat pentru şapte luni pentru doping, cu cocaină, apoi a semnat cu Juventus Torino, unde a stat un an, după care a mers la Fiorentina, unde a mai fost suspendat o dată, tot pentru dopaj, cu sibutramină, de data aceasta pentru nouă luni.