Adrian Mutu, mesaj pe Facebook despre presupusa sa relaţie extraconjugală cu Bianca Drăguşanu

Adrian Mutu acuză, pe Facebook, tabloidele de dezinformare cu privire la o presupusă relaţie a fotbalistului. 

16 mart. 2014, 12:58
Adrian Mutu, mesaj pe Facebook despre presupusa sa relaţie extraconjugală cu Bianca Drăguşanu

„Domnilor „jurnaliști”(click si spy news)TERMINATI CU PROSTIILE CARE LE SCRIETI DESPRE MINE…nu am nici o treaba cu femeia asta si scrieti numai aberatii!!!”, a scris Adrian Mutu pe Facebook, iar fanii i-au taxat imediat greşelile gramaticale. 

Adi Mutu n-are noroc în dragoste. Briliantul se află în pragul divorţului

Consuelo nu a mai ajuns în România, deşi trebuia să se mute alături de Mutu, după transferul acestuia la Petrolul. Cu toate că a negat aceste zvonuri, Mutu a şters de pe Instagram, zilele astea, toate pozele în care apărea alături de soţia sa.

”Ţine capul sus şi păstrează-ţi zîmbetul, viaţa este un lucru frumos şi sunt atîtea lucruri care te pot face să zîmbeşti” a fost primul mesaj postat de Consuelo, sâmbătă, pe Facebook.

“Gîndeşte ca o regină. O regină nu se teme să aibă eşecuri. Un eşec e un pas spre măreţie, schimbare, transformare”, a mai scris soţia lui Mutu.

Bianca Drăguşanu nu se fereste sa recunoasca ca Mutu este un barbat frumos.”Am petrecut de ziua mea. Mi-am propus sa petrec trei zile. Sper sa nu mai apara niciun Adrian pe aici. Doamne ajuta sa nu apara Beckham. Eu nu ma incurc cu barbati insurati.

Eu nu l-am invitat la ziua mea. A fost o coincidenta. Am avut o singura masa in acest restaurant. Nu imi doresc nicio asociere cu Adrian Mutu pentru ca stiu ca este un barbat casatorit si nu as mai face fata acum niciunui scandal. Practic, doua nume sonore s-au intalnit intr-un restaurant, nimic mai mult.

Este un barbat aratos, as fi ipocrita sa spun ca nu este un baiat care arata bine, are o cariera in spate, e un barbat frumos. Il apreciez ca fotbalist, ca si cariera, ca si barbat arata bine. Ma deranjeaza ca trebuie sa dau explicatii inutile pentru ca in momentul de fata nu s-a intamplat absolut nimic. Nici macar nu l-am vazut, am fost informata ulterior. Eu nici nu am apucat sa imi intersectez privirile cu acest om”, a declarat Bianca Dragusanu in emisiunea Wowbiz.

Adrian Mutu ar fi fost invitat la aniversarea Biancăi Drăguşanu. Un martor prezent la eveniment a dezvăluit detalii picante din seara petrecerii.

Eu am ajuns mai devreme acolo şi primul care mi-a atras atenţia a fost Adrian. Ulterior a apărut şi Bianca, împreună cu prietenele ei. Nu au vorbit direct unul cu celălalt, dar la un moment dat ea tot scria ceva pe telefon şi, apoi, l-am văzut şi pe Adrian cu telefonul. Am început să râdem şi să facem glume că-şi trimit unul altuia mesaje. Era totul evident. Imediat ce ea butona, el se uita la telefon şi râdea. E o coincidenţă prea mare. I-am urmărit că m-a făcut curioasă prezenţa lor acolo şi au început să se uite unul la celălalt. Am observat nişte priviri între ei. (…) Mutu a chemat chelnerul la masă şi apoi a venit Superman la masa Biancăi cu o sticlă de şampanie. A mai fost ceva interesant. Bianca s-a ridicat şi a trecut prin faţa mesei lui, către baie, undeva la intrare. La vreun minut, s-a ridicat şi Adrian de la masă şi s-a dus şi el la baie. Au lipsit 10 minute„, a dezvăluit o tânără care s-a aflat în localul în care Bianca şi-a sărbătorit aniversarea, potrivit spynews.ro.

CITEŞTE ŞI Adrian Mutu, DECLARAŢIE INCREDIBILĂ despre „ÎNTÂLNIREA” cu Bianca Drăguşanu