Adrian Mutu, petrecere cu manele, alcool şi ţigări: „Degeaba sunt eu milos / Cu şarpele veninos”

Antrenorul Rapidului, Adrian Mutu, s-a distrat joi seară, întrun cunoscut local din capitală, alături de liderii galeriei şi de manelistul Narcis de la Bărbuleşti, care i-a dedicat mai multe melodii.

23 dec. 2022, 14:37
Adrian Mutu, petrecere cu manele, alcool şi ţigări: „Degeaba sunt eu milos / Cu şarpele veninos”

În imaginile apărute pe TikTok, Adrian Mutu este la masă cu Ionuț Voicu, delegatul echipei, și de Liviu Ungurean, alias „Bocciu”, liderul galeriei. În fața „Briliantului” stă Gigi „Corsicanu”, alt șef al ultrașilor giuleșteni.

La masă cu aceștia se află cântărețul de manele Narcis de la Bărbulești, care le face dedicații celor de față, potrivit Gsp.

„Pentru «Briliantul» României, pentru viața noastră, pentru Adrian”, spune artistul, în timp ce Adrian Mutu îl filmează. La un moment dat, „Briliantul” îi întinde câteva bancnote.

„Sărut-mâna din suflet, mulțumesc foarte mult”, răspunde Narcis, care apoi interpretează una dintre melodiile lansate de curând:

„Degeaba sunt de finețe / Că lumea-i cu două fețe / Degeaba sunt eu milos / Cu șarpele veninos”.

Pe masă apar pahare de vin, iar la un moment dat Mutu își aprinde o țigară. La un moment dat, antrenorul Rapidului ia microfonul și i se adresează manelistului: „Elevul a trecut maestru. Bravo, felicitări! Din suflet îți spun”.

Adrian Mutu și Rapid au încheiat anul pe locul 4 în Superligă, cu 38 de puncte, la fel de multe ca echipa de pe 3, FCSB.

Citeşte şi: Patrick Mouratoglou o reneagă pe Simona Halep. Veste teribilă pentru româncă în plin scandal de dopaj!