Adrian Mutu, prezentat oficial ca antrenor al naţionalei U21. Primele declaraţii

Adrian Mutu a fost prezentat oficial, miercuri, ca antrenor al echipei naţionale U21. "Briliantul" a declarat că este onorat şi este o mare responsabiltate pentru el să conducă naţionala de tineret a României.

15 ian. 2020, 09:23
Adrian Mutu, prezentat oficial ca antrenor al naţionalei U21. Primele declaraţii

Adrian Mutu le-a mai pregătit pe FC Voluntari şi echipa U21 a lui Al Wahda. Înainte de a avea rolul de antrenor la FC Voluntari, în perioada 2017-2018, Adrian Mutu a fost manager sportiv în cadrul FRF, având în responsabilitate relaţia echipei naţionale cu cluburile din ţară şi din străinătate.

Adrian Mutu a anunţat c îi va avea ca secunzi pe Nicolae Grigore şi Adrian Boingiu.

„Sunt onorat şi este o mare responsabilitate să fiu la naţionala de tineret, mai ales că vin după Mirel Rădoi şi sper să continui rezultatele lui. Simt presiunea, mai ales că vin după o performanţă mare, normal că şi eu vreau să continui lucrurile bune. Nu sunt aici să dau totul peste cap, ci să continui ce s-a început. Când sunt sub presiune, evoluez cel mai bine”, a declarat Adrian Mutu.

Adrian Mutu, prima reacţie despre salariul de la naţionala de tineret a României. Suma ŞOCANTĂ pe care o va încasa „Briliantul”

Adrian Mutu are 77 de selecţii în tricoul echipei naţionale şi este golgeterul all-time al României, la egalitate cu Gheorghe Hagi, cu 35 de reuşite. În cariera sa de fotbalist a evoluat la FC Argeş, Dinamo, Inter Milano, Verona, Parma, Chelsea, Juventus, Fiorentina, Cesena, Ajaccio, Petrolul, Pune City şi ASA Tg. Mureş.

România U21 ocupă locul secund în preliminariile EURO 2021, turneu găzduit de Ungaria şi Slovenia. Urmează pentru tinerii tricolori duelul contra liderului Danemarca, pe 31 martie.