Adrian Mutu, prima reacţie despre salariul de la naţionala de tineret a României. Suma ŞOCANTĂ pe care o va încasa „Briliantul”

Adrian Mutu va fi instalat oficial, joi, în funcţia de selecţioner al echipei naţionale de tineret a României, la propunerea Comisiei Tehnice a FRF.

08 ian. 2020, 13:50
Adrian Mutu, prima reacţie despre salariul de la naţionala de tineret a României. Suma ŞOCANTĂ pe care o va încasa „Briliantul”

Adrian Mutu a declarat ca nu stie mai multe amanunte si a precizat ca nu este interesat de partea financiara a contractului.

Adrian Mutu, dezvăluiri-bombă despre „Cazul Cocaina”. Ce i-a spus Jose Mourinho şi cum a fost prins DROGAT

Ce pot spune e ca, pana acum, singura data cand am discutat despre tineret a fost cand mi s-a spus ca sunt si eu pe lista. Nu stiu ce se intampla maine, dar sunt bucuros si onorat, iar daca va fi sa fiu preferat eu, va fi o mare onoare si responsabilitate. Dar, haideti sa vedem ce se intampla la Comisia Tehnica„, a spus Adrian Mutu.

drian Mutu: „Mi-am vândut casa din Miami la partaj, dar şi yacht-ul”. Afacerea în care a pierdut 3 MILIOANE DE EURO

Adrian Mutu ar urma sa primeasca un salariu lunar de 4.000 de euro, mult sub cel de 15.000 pe luna primit la echipa de tineret a lui Al Wahda din EAU.

Cand vine vorba despre echipa nationala, daca te gandesti la bani nu ai nimic de castigat. Cred ca niciun antrenor cand s-a dus la echipa nationala sau la cea de tineret nu s-a dus pentru bani„, a precizat Adrian Mutu.