Adrian Mutu, regrete târzii: „Am refuzat Real Madrid. Dacă nu refuzam?”

Atacantul Adrian Mutu a declarat, într-un interviu pentru publicaţia britanică FourFourTwo, că în perioada în care evolua la Fiorentina a refuzat o ofertă de la Real Madrid şi a afirmat că fostul său antrenor de la Chelsea, Jose Mourinho, nu ştie să lucreze cu jucătorii.

19 dec. 2015, 09:03
Adrian Mutu, regrete târzii: „Am refuzat Real Madrid. Dacă nu refuzam?”

„Jose Mourinho nu ştie să lucreze cu jucătorii. Este interesat doar de el. Ce cred jucătorii nu-l interesează. Atât timp cât deţine controlul, totul este perfect. Nu contează cât de mare e jucătorul, el trebuie să aibă controlul complet”, a afirmat Mutu.

Românul a jucat la Chelsea în perioada 2003-2004, fiind antrenat şi de Jose Mourinho. În septembrie 2004, Mutu a fost depistat pozitiv, iar în octombrie contractul său cu Chelsea a fost reziliat. Mourinho, aflat la al doilea mandat, a fost demis, joi, de la Chelsea.

Jucătorul de 36 de ani susţine că în perioada în care juca la Fiorentina a refuzat o ofertă de la Real Madrid: „Nu-mi pot scoate din cap că am refuzat Realul. Jucam foarte bine la Fiorentina. Cei de la Real a venit după mine şi i-am refuzat înainte să ascult oferta. După tot ce se întâmplase, eram foarte fericit la Florenţa. Dar încă mă gândesc: dacă nu refuzam?”.