Adrian Mutu rupe gura târgului cu noul său bolid de lux! Ce bijuterie pe patru roți si-a cumpărat „Briliantul”

Adrian Mutu se laudă cu o nouă achiziție de lux. Bijuteria pe patru roți al cărei propietar a devenit a costat nu mai puțin de 120.000 de euro.

12 mart. 2024, 19:59

Adrian Mutu are o pasiune foarte bine știută pentru mașini, la care nu vrea să renunțe. În acest sens, „Briliantiul” a făcut o nouă achiziție, pentru care a scos din buzunar aproximatic 120.000 de euro. Este vorba despre un Mercedes-Benz GLE 53 AMG Coupe cu facelift. Conform informațiilor obținute de Cancan, acesta este primul vehicul de acest fel din România.

Recenta achiziție a lui Adrian Mutu este mult visată de pasionații de autoturisem, mai ales pentru că sub capotă se află un motor de 435 de cai putere, cu 6 cilindri. Bolidul ajunge de la 0 la 100 km/h în 5 secunde, iar viteza maximă pe care o poate atinge este de 250 km/h.

Citește și: Cutremur în familia lui Adrian Mutu! Finul Briliantului, reținut cu o zi înainte de nuntă pentru trafic de droguri

În mod normal, prețul de la care pornește acest vehicul este de 110.000 de euro, dar upgrade-urile alese de Mutu au mai adăugat 10.000 de euro la preț.

Antrenorul de la CFR Cluj, Adrian Mutu, a primit salarii compensatorii timp de șase luni, aproximativ 350.000 de euro, conform Sportinfo, care precizează că antrenorul a renunțat la remunerația pentru sezonul următor.

Salariul lui Mutu la Neftchi Baku a fost în jur 700.000 de euro, conform declarațiilor impresarilor Ioan Becali din această vară. Mutu se află acum în țară, după ce sâmbătă a fost prezent la funeraliile mamei sale.

Înainte de a veni la Neftci, Mutu a fost la FC Rapid, pe care o antrena din martie 2022. În august 2023, gruparea azeră a fost eliminată de Beşiktaş Istanbul în turul 3 preliminar al Europa Conference League.

La începutul carierei sale de fotbalist, Adrian Mutu   conducea un Alfa Romeo oferit de clubul milanez și era eclipsat de ”bijuteriile” fotbaliștilor precum Ronaldo sau Recoba, potrivit DigiSport.

„Nu aveam voie în prima parcare, unde erau numai Ferrari, mașini tunate, M-uri, SL-uri, AMG-uri și ce mai aveau ei pe acolo. Și eu, care aveam Alfa Romeo, mergeam la parcarea 3. De la club aveam mașina. Într-o săptămână mi-am luat și eu altă mașină și am prins parcarea 2. Când ești la un club mare, cu jucători foarte mari, asta e. Ronaldo i-a adus personal un tricou mamei mele”, preciza Adrian Mutu.

Citește și: Adrian Mutu, show total cu manele alături de Pescobar. Cum s-au afişat Briliantul şi soţia sa, Sandra Baghici FOTO