Adrian Mutu, show total cu manele alături de Pescobar. Cum s-au afişat Briliantul şi soţia sa, Sandra Baghici FOTO

Adrian Mutu a trecut repede peste remiza obţinută de echipa sa, CFR Cluj, scor 1-1 cu Farul, care îi scoate, practic, pe ardeleni din lupta pentru titlul de campioană a României, şi a petrecut pe cinste la un botez în care a fost naş alături de soţia sa, Sandra Bachici.

04 mart. 2024, 13:19

Adrian Mutu, show total cu manele alături de Pescobar.  Adrian Mutu și actuala lui soție au participat la o petrecere de zile mari, în calitate de nași de botez. La eveniment a participat și celebrul Pescobar, pe numele lui real Paul Nicolau, care tocmai a scăpat de problemele pe care restaurantele sale le-au avut cu ANPC. Mai mult, Pescobar a cochetat cu fotbalul la nivel de juniori și este acum om de afaceri. Atât Briliantul, cât şi Pescobar, au făcut publice imagini de la eveniment.

Citeşte şi: Cum a fost pus la punct Adrian Mutu de celebrul interlop Nuredin Beinur. „A fost obraznic. Ştia că nu accept” VIDEO

Soţia lui Adrian Mutu a îmbrăcat un costum negru, o bluză decoltată și pantofi cu toc asortați. Totodată, a ales o coafură lejeră, cu părul lăsat pe spate și cărare într-o parte. Cât despre fostul fotbalist, nici acesta nu s-a mai lăsat mai prejos şi a ales, de asemenea, un costum negru, cămașă albă și cravată.

Nu este pentru prima dată când Adrian Mutu și soția lui joacă rolul de părinți spirituali. În anul 2018, Acei au fost nașii de botez al copilului celui mai bun prieten al Briliantului.

Citeşte şi: Adrian Mutu, contre dure cu fiul său cel mare. Mario Mutu, implicat recent într-un scandal imens

Relația dintre Adrian Mutu şi Sandra bachici a început în 2012. Trei ani mai târziu, au devenit oficial soț și soție, într-o ceremonie de basm ce a avut loc la Biserica Sfântul Spiridon din Capitală. Cei doi au împreună un fiu, pe Tiago, în vârstă de 6 ani. Fostul fotbalist mai are trei copii din relaţiile anterioare, Mario (21 de ani), din căsătoria cu Alexandra Dinu (42 de ani), și pe Adriana Lea și Maya Vega, din căsătoria cu Consuelo Matos.