Adrian Mutu s-ar fi bătut cu un controversat om de afaceri într-un club din Herăstrău

Adrian Mutu, accidentat la genunchi şi indisponibil cel puţin încă două săptămîni, a comis-o în afara terenului, conform prosport.ro. Atacantul Petrolului s-ar fi bătut cu Beinur, un om de afaceri constănţean şi apropiat al lui “Il Fenomeno”, dar şi cu gărzile de corp ale acestuia!

08 apr. 2014, 20:45
Adrian Mutu s-ar fi bătut cu un controversat om de afaceri într-un club din Herăstrău

Conform surselor prezentate de ProSport, Adrian Mutu a ieşit cu mai mulţi prieteni, printre care şi controversatul Nuredin Beinur, în clubul BOA, situat în Parcul Herăstrău. Spre dimineaţă, Mutu a intrat în conflict cu personajul din Constanţa, cînd spiritele s-au încins după ce jucătorul de la Petrolul a consumat mai multe pahare cu alcool. „A venit, s-a aşezat la masa lui obişnuită, la VIP, lângă bara unde dansează fetele şi a început să bea shoot-uri. Pe la cinci dimineaţa, a început să se împingă cu un tip care era împreună cu Beinur, a fost îmbulzeală mare, au intervenit bodyguarzii, iar apoi au ieşit afară”. La ieşirea din club, Beinur şi bodyguarzii săi l-ar fi agresat pe Mutu, iar fotbalistul s-a ales cu o lovitură puternică la braţ şi cu mai multe echimoze pe corp şi pe faţă.

Răzvan Lucescu s-a declarat surprins de presupusele evenimente, însă a declarat că o să se intereseze de viaţa extrasportivă ale fotbalistului său. “Nu am de unde să ştiu, el are şi un program mai liber din cauza accidentării. El poate să revină în două săptămîni, în trei, încă nu se ştie. Eu sper să redevină acel Adi Mutu care a fost în prima săptămînă în care am lucrat cu el la Petrolul. Ştiu că el vrea să termine cu fruntea sus!”, a declarat tehnicianul Petrolului! Într-un interviu acordat site-ului oficial al grupării prahovene, Adrian Mutu a apărut cu buza spartă, imaginile confirmând parţial conflictul în care ar fi fost implicat.