Adrian Mutu şi Sandra Bachici se căsătoresc de Valentine’s Day

Adrian Mutu, 38 de ani, se va căsători, marţi, de Ziua Îndrăgostiţilor, pentru a treia oară. Aleasa este Sandra Bachici, 24 de ani, o fostă Miss România.

13 feb. 2017, 13:17
Adrian Mutu şi Sandra Bachici se căsătoresc de Valentine’s Day

Adrian Mutu şi Sandra Bachici aşteaptă primul lor copil, care se va naşte peste două luni.

„Suntem fericiţi şi, cred eu, mai puternici ca oricând. Trec printr-o perioadă extrem de fericită a vieţii mele, într-un cuvânt m-aş descrie ca fiind binecuvântată, bebele e foarte bine, creşte, se dezvoltă extraordinar, totul merge perfect, nu cred că s-ar putea mai bine de aşa. Şi mie îmi plac copiii, am lipici la copii, pe mine toţi copiii mă iubesc, Adi ştie asta. Da, a fost un copil dorit, cu atât mai mult cu cât este şi băieţel, ceea ce ne dorim am şi primit. E o bucurie pentru amândoi”, a declarat Sandra Bachici pentru Antena 1.

Adrian Mutu, GAFĂ COLOSALĂ. „Briliantul”, pus la colţ de SUBORDONAŢI

Cei doi au ales ziua de Valentine’s Day pentru că vor ca iubirea lor să dăinuiască pentru totodeauna.

„E liniştea, echilibrul şi oaza aia de ralax. Mergem în fiecare lună la ecograf, o însoţesc de fiecare dată, pentru că sunt şi eu curios să văd dezvoltarea copilului şi parcursul pe care îl are. La mine fiind al patrulea copil, eu sunt învăţat cu această perioadă dinaintea naşterii, dar încerc să o ajut şi pe ea cu anumite sfaturi, să-i spun prin ceea ce o să treacă, dar pe mine mă umple de fericire, fiind băiat, o să am pereche, doi băieţi şi două fete. Cred că o să fie perfect. Abia aştept”, a mărturisit şi Adrian Mutu.