Adrian Mutu şi-a luat ADIO de la EURO 2016

Adrian Mutu (37 de ani) a declarat că şansele de a ajunge la Euro 2016 sunt foarte mici, în condiţiile în care nu a impresionat în meciurile jucate pentru ASA Tg. Mureş.

27 mart. 2016, 13:47
Adrian Mutu şi-a luat ADIO de la EURO 2016

Adrian Mutu a dezvăluit şi de ce nu s-a aflat pe teren în ultimele jocuri.

„Am şanse foarte mici, nu am arătat că merit să fiu chemat la lot. Am avut o problemă musculară, de aia nu am jucat. Vom vedea ce s-a întâmplat, dar sunt şanse mici să ajung la EURO 2016. Acesta e visul meu, îmi doresc să se întâmple, dar şansele sunt foarte puţine. Cel puţin am încercat, am şi o vârstă… Acum fac şi alte lucruri. La Europene e altceva decât se joacă în campionatul nostru. Mai am şase-şapte meciuri să arăt ce pot”, a declarat Adrian Mutu la Dolce Sport.

„Briliantul” esteîncântat de forma bună pe care o traversează Nicolae Stanciu, dar speră ca presiunea să nu-i afecteze evoluţiile: „Am câştigat un jucător, pe Stanciu, care e cel mai bun în momentul de faţă. Le-am mai spus jucătorilor care îl iau că acel număr are două tone. E greu, sper să-l ducă la nivelul pe care l-am dus atât eu, cât mai ales Hagi. Sper să nu-l umflăm, să rămână cu picioarele pe pământ, e un 10 complet. Eu am fost un nouă jumătate, eu nu am fost 10”.