Adrian Mutu şi Sabin Ilie s-au luat la bătaie într-un bar

Adrian Mutu, ajuns la 36 de ani, n-a scăpat de metehnele de puşti teribilist. Potrivit celor de la Wowbiz, fostul star al Naţionalei a transformat din nou cârciuma în ring de box, unde şi-a împărţit pumni cu Sabin Ilie.

RomaniaTV.net
06 apr. 2015, 05:46
Adrian Mutu şi Sabin Ilie s-au luat la bătaie într-un bar

Scandalul ar fi început de la Mutu, care i-a spus lui Sabin că fratele său, Adrian Ilie, nu a reprezentat mare lucru în fotbalul românesc, moment în care a început şi bătaia. S-au împărţit pumni şi picioare, în urma cărora „Briliantul” s-a ales cu buza spartă, iar Sabin Ilie cu mai multe vânătăi la ochi.

Cei doi foşti fotbalişti sunt cunoscuţi ca fiind scandalagii. Când juca în Italia, Mutu a băgat în spital un chelner, iar Sabin Ilie a comis-o şi el acum 3 ani, când şi-a bruscat soţia în plină stradă.

Adrian Mutu şi fratele lui Adrian Ilie s-au bătut într-un club. „Totul era bine si frumos, pana cand au inceput sa se imbete si vorbeasca de fotbal. Cei doi s-au tot contrazis, iar totul a degenerat. Mutu a inceput totul. I-a zis lui Sabin Ilie ca fratele sau, Adrian Ilie, nu a fost mare fotbalist si ca nu a realizat nimic pentru fotbalul romanesc. Sabin n-a mai rezistat si a sarit la bataie. S-au lovit in ultimul hal, Mutu s-a ales cu buza sparta, iar Sabin – cu niste vanatai pe la ochi. A fost meci egal, ca sa zic asa. Oricum a fost un scandal urat rau de tot”, a povestit unul dintre martori pentru Kanal D.