Adrian Mutu şi Sandra Bachici au amânat CUNUNIA CIVILĂ

Adrian Mutu si Sandra Bachici ar fi trebuit sa se cunune civil, in acest week-end, in Romania.

08 dec. 2016, 12:06
Adrian Mutu şi Sandra Bachici au amânat CUNUNIA CIVILĂ

Adrian Mutu si Sandra Bachici s-au logodit in Cuba la inceputul anului, dar nu se vor putea casatori in week-end, asa cum aveau programat.

Adrian Mutu, inel de logodnă cu diamant de zeci de mii de euro pentru Sandra Bachici FOTO

„A durat puțin mai mult decât preconizasem noi redactarea sentinței judecătorești, cea de recunoaștere a divorțului pe teritoriul României, (n.r. – divorțul lui Adi Mutu de Consuelo), iar de la comunicarea ei scrisă (adică primirea actului la domiciliu) care a avut loc chiar azi, trebuie să mai așteptăm înca 30 de zile pentru că așa e procedura.

Am stat și ne-am gândit și credem că cel mai potrivit moment pentru cununie e 14 februarie, de Valentine’s Day, când de fapt și aniversăm 2 ani de relație și cu ocazia asta dăm un plus de însemnatate zilei, sărbătorind mai multe evenimente. Adevărul e că suntem nerăbdatori să devenim soț și soție, ne dorim de foarte mult timp lucrul ăsta și ne bucură faptul că în sfârsit va deveni realitate. Sper să avem răbdarea necesară să așteptăm data de 14.

La noi orice e posibil, suntem imprevizibili. Legat de petrecere, țin să precizez că va fi ceva restrâns, pentru sufletul nostru. O să fie familia prezentă și câțiva prieteni, nimic fastuos, cel puțin nu de data asta. Nunta cea mare, când voi îmbrăca rochia de mireasă, va avea loc la vară”, a declarat Sandra Bachici pentru revista VIVA.