Adrian Mutu TREBUIE să plătească un milion de euro la Fisc. Conturile i-au fost blocate

Adrian Mutu are datorii de un milion de euro către Fiscul englez, iar conturile sale din România au fi fost blocate, în contul sumei. Judecătorii au decis recent ca fotbalistul să plătească aceşti bani.

19 iun. 2015, 06:46
Adrian Mutu TREBUIE să plătească un milion de euro la Fisc. Conturile i-au fost blocate

Adrian Mutu are datorii de un milion de euro la Fiscul englez, acumulate în perioada 2003-2007, când evolua la Chelsea Londra. Deşi a depus contestaţie, Mutu nu a avut succes în demersul său.

Mai mult decât atât, potrivit libertatea.ro, în ciuda pledoariilor apărătorilor fotbalistului, judecătorii au decis în urmă cu 10 zile, după ce de alte şase ori amânaseră pronunţarea, că Adi Mutu trebuie să plătească sumele pe care i le cer autorităţile fiscale din Marea Britanie. Datoria lui Mutu se ridică la 4.828.078 lei, adică peste un milion de euro, iar conturile lui Mutu din România au fost blocate, ca urmare a conlucrării dintre Fiscul englez şi cel din România.

Citeşte şi Adrian Mutu a debutat în lumea manelelor. Apariţie de senzaţie a Briliantului, într-un videclip VIDEO

În faţa unei asemenea sentinţe, Mutu mai are doar şansa apelului, înainte ca Fiscul din România să-i scoată din conturi banii şi să-i transfere către Fiscul britanic. Până atunci, Mutu nu se poate atinge, oricum, de banii din conturi.

Citeşte şi Adrian Mutu şi Sabin Ilie s-au luat la bătaie într-un bar